| Andreeab06 a întrebat:

TPU! Am obsesia de a fi slaba, nu pot spune ca sunt *grasa *straight face, am 48 de kg, si vreau sa slabesc, dar nu stiu cum.
M-am gandit la o dieta numai cu sucul de lamaie timp de 7 zile sau sa beau numai apa timp de 15 zile, dar mi-e frica sa nu imi dauneze sanatatii sau sa devin anorexica. Sfaturi? happy

5 răspunsuri:
| Anonim2322343a a răspuns:

Nu mai slabi, nu ne plac fetele cat o aschie si pe care le ia vantul. Eu iti recomand sa ramai asa sau sa mai pui 2 kilograme.

| Vladut650 a răspuns:

Si adica cum, sa bei numai apa 15 zile? Doamne fereste, daca vrei sa te imbolnavesti tine dieta asta.

Daca chiar vrei sa slabesti, ceea ce eu cred ca nu este cazul. Tine o dieta cu mese echilibrate si fa sport.

| LadyLilith a răspuns:

Du-te la un psihiatru si trateaza-te. Daca ai asemenea obsesii o sa devii foarte curand anorexica. Vrei sa mori? Lasa dietele de acest gen, sunt porcarii. Ce crezi ca se va intampla cu stomacul tau? Cati ani ai? organismul are nevoie de vitamine, de mese regulate si tu vrei sa-ti strici sanatatea si pe tine? Merita? Fa sport si o dieta bogata in vitamine, nu trebuie sa mananci mult, dar de mai multe ori. Sucul de lamaie e acidulat, nici nu ai rezista sa faci asta. Daca vrei sa ajung la spital, la psihiatrie si sa primesti toata ziua perfuzii, da-i sa sune!

| kyliejenner a răspuns:

Doamne fereste, cati ani ai?

Daca nu mananci nimic, corpul tau va intra in ritm alert ca, crede ca esti in starvation si va retine absolut tot. Nu slabesti asa. La sfarsitul acestei saptamani miraculoase si destepte, ei baga in tine 3 kile de mancare pe ora si sa vezi atunci ce grasa devii.

Nici n-ai cum sa bei doar apa 15 zile. Parintii tai nu te-au invatat nimic?! Vrei sa mori? Cati ani ai? Ai nevoie de un psiholog.

Ca sa slabesti trebuie sa MANANCI CORECT ( 3 mese principale, 2 gustari, 2 litri de apa) si sa faci sport.

| shainitainii a răspuns:

Daca gandesti asa la 48 de kg cred ca e deja de psiholog.
Nu mai tine nici un fel de dieta, e foarte ok sa ai 48 de kg.