| blueal a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare.Stie cineva cum as putea sa ajung de la 1.57m la 1.67m? As vrea sa optez pentru academia de politie insa nu am inaltimea necesarathinking Ce sfaturi imi recomandati.Cel mia bun sfat primeste Funda:*:*:*:*:*:*:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am inaltat foarte mult aproape fara sa stiu. Uite aici niste sporturi practicate ( sunt sigur ca vei creste daca le urmezi) : Handball, Volei, Baschet, Inot (cel mai bun pentru inaltare ) sau chiar si la football daca esti portar, cand plonjezi sau faci sarituri sa prinzi mingea. ( intr-un joc de minimum jumatate de ora sari cam de 30 de ori) si am inteles de curand ca si mersul pe bicicleta te inalta putin.

5 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Trebuia poate sa fi inceput mai devreme sa faci inot.Te ajuta foarte mult.Sau la o bara incearca sa atarni in maini in fiecare zi cam 10 minute.

| valentingb a răspuns:

Basket sau inot. Poti face si tractiuni, ia un pic de fluor si calciu.

| Scremer a răspuns:

Ar fi trebuit cand erai mai mic sa faci un sport ce te inalta gen: bascket, volei, inot (inotu este un sport foarte bun pentru ca te dezvolti mai bine) sau te-ai putea apuca acum cu un sport mentionat mai sus dar nu cred ca o sa aiba vreun efect foarte mare.

| CatalyN4 a răspuns:

Stiu ca este un raspus foarte stupid dar este adevaratlaughingIncearca sa dormi foarte mult si sa faci putina miscare si sport.

| alexfesty a răspuns:

Pai apucate de baschet sau inot. Cel mai recomandat este inotul. Alte posibilitati nu prea mai ai...