| Marnjugo a întrebat:

Buna TPU!
Am varsta de 19 ani, înălțimea de 180 cm si 60 de kg.As dori sa ma apuc de sala si sa consum un gainer pentru creșterea in greutate.
Care sunt riscurile, daca sunt in administrarea unui gainer de exemplu Pro MASS?

Răspuns Câştigător
| StripperRaoul a răspuns:

Ce drac de riscuri ia linistit le am luat pe toate eu la rand. mass ul ii mai cu mult zahar te faci rapid mai mare eu iau whey protein si creatina.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Riscurile sunt foarte mari, ca tot ce vrei sa iei tu sunt CHIMICALE care mai devreme sau mai tarziu iti afectaeza sistemul hromonal si organele interne.
Pune mana si mananca mancare sanatoasa in cantitate dubla de cat mananci acum, ca sa poti asimilia greutate si fa un sport, ca sa te dezvolti frumos si armonios.

| StripperRaoul a răspuns:

Daca citesti ce a scris violetta iti zic cu mana pe inima ca vb este exact ca batranii indoctrinati ca is prafuri chimicale etc si ea bea apa de la robineta plina de clor in fine..eu sunt prieten in ghilimele cu salile de sport am in anturaj nutritionisti doctori etc care fac sala si consuma proteine sau creatina sau ce alte shake uri create pentru stilul asta de forta si dezvolatare a muschiului. asa ca nu-ti bate capul cu ce scriu toate astea de la cratița nici macar n-am vrut sa-i dau replica ca ii total pe la nga. so have fun si consuma linistit