1.Edge.
2.Cena e cocalar.
3.De cand a plecat Edge,Undertaker,Hogan,HHH, Shawn Michaels, wrestlingul nu mai e la fel.
PS:Eu acum ma uit pe GSP la TNA unde este Sting, Jeff Hardy (tot un preferat),
Samoa Joe, Hogan, Kurt Angle si multi alti si tes sa descoperi singur cine sunt cei 8 asi si optari.
Funda?
Vlad tin sa-ti amintesc ca John Cena i-a batut pe Edge, HHH si Shawn Michaels.
A avut noroc in toate meciurile. Cena e ` un ''ratat'' cu egoul lui mare si cu fitele lui din cap. PuNk RULes . best in the worldd!
1) Samoa Joe
2) Numai ratatii tin cu Cena (la dracu cu Cenation)
3) Stone Cold nu era jmecher, si asta a fost tot un prost scriptat la greu sa fie cat mai mult tupeist, bataus etc dar cand colo era un prost, fricos, trisor etc. Vrei unul ca Stone Cold, de zici tu ca nu mai e nimeni asa tare ca el? Samoa Joe. Undertaker RIP chiar nu va mai fi nimeni ca el si restul vor ramane mereu in inimile noastre ca cele mai grozave legende.
In primul rand wrestlerul meu preferat este Eddie Guerrero.
Pe mine ma enerveaza frate uni numaai Cena Cena Cena mi-a ajuns peste cap ba deci numai romani le place Cena alti romani nu stiu in afara de Cena Cena.
Si a 3 intrebare e pacat de sfarsitul erei wwe si erei wwe wwf si de wrestlari vechi cum ar fi Eddie Gurrero, Umaga, Sabu Tommy Drimer si altii
Mie imi placea de ray misretio, jeff hardi.Acum mi se pare ca a ajuns o tampenie.Ma mai uitam cand era faza cu dx:X:X.
1.Cena
2.O prostie mare, mare, mare
3.A fost misto atunci da acum...ce sa zic praf(sau kane ala cu masca lui urata)
1. Stone Cold Steve Austin ( din prezent de acum e John Cena)
2. Ce obsesie? John Cena e unul din cei mai iubiti wrestleri din toate timpurile... John Cena trebuia sa castige meciul cu The Rock, se vedea ca The Rock nu mai rezista mult, dar din cauza unei arogante care nu il caracterizeaza deloc pe John Cena acesta a pierdut
3.Va trebui sa asteptam muuuuult pana cand va veni un nou: HHH, HBK, SCSA, The Phenomen
1)Cel mai tare wrestle-ri a fost :Jeff Hardy, The Rock, Stone Cold Steve Austin, Brock lensar, Goldberg, DX si Evolution
2) A fost tare de la inceput dar acum s-a tampit rau de tot
3)A fost bun inainte, in anii 1995-2005 acolo a fost cel mai tare wrestling din lume cum s-a batut Triple HHH cu Undertaker in hell in a cell in 96 sau stone cold cu the rock in 97 98 2002 2004 si Evolution vs Ratend RKO
1. wrestlwrul meu preferat este shaun michaels(pentru ca are experienta, este foarte energic si lupta bine)
2.john cena ma cam enerveaza, adica ce e asa de tare tipul, si in plus a devenit mai popular ca toate legendele in doar 3 ani. dupa mine CM punk este mai popular ca cena.
3.eu eram fan mare WWF deoarece in vremea aceea existau foarte multi wrestleri cu experienta. WWE a devenit o prostie(pentru ca sunt foarte multi "wrestleri" care nici n-ar merita sa fie in aceasta companierew mctinre, Santino marella, Hornsowooagle, Jtg, Alex riley etc.)
-Wrestling-ul nu este real exact ca Mos Craciun sau Nicolae sau Iepurasul de Paste
-John Cena si ceilalti gen Undertaker sunt niste fail-uri ( serios ) si
-Vrei ceva bun uita-te la MMA
Salut! Imi aduc aminte de meciuri legendare si in anii mai racenti. In 2008 john cena vs. umaga r. i. p. JOHN CENA VA RAMANE MEREU IDOLUL MEU PENTRU ATITUDINEA SA ADEVARATA ''NEVER GIVE UP"'Nu noile actiuni ca cea cu the rock. El este obligat de wwe ca sa impresioneze niste badarani americani.va recomand sa va uitati pe youtube la meciul mentionat mai devreme. va multumesc pentru ca ma-ti ascultat. let, s go cena!
1.Nu-mi place wrestling-ul
2. Jhon Cena este un om grozav de,, tampit''
3. Wrestling-ul nu a fost niciodata bun si nici nu va fi
Aceste raspunsuri sunt doar o parere
Se scrie John Cena...si daca e atat de """grozav de tampit""" tu esti si mai si.
Si tu cum esti?
De acord cu tine ''Let's go Cena''
Bai agariciule vezi-ti ma de treaba ta