Nu asta conteaza la adidasii de alergat, alte criterii sunt mai importante (ca marimea, talpa, senzatia pe care o ai cand ii porti).
" AlexAL275 a întrebat:... Are ceva dacă alerg în adidași din piele și nu de pânză."
e vorba de randament aici: poate scădea cu cca 0, 131% (așa zic specialiștii)
Poți să alergi si in talpile goale Cred ca nu e cazul sa te focusezi pe detalii aici! Si eu aveam odata niste adidasi foarte nepotriviti pentru alergat, si mi-a zis cineva "Decat sa alergi cu aia mai bine nu faci nimic", nu asculta de oameni ca astia. Iti zic un secret, in orice adidasi arzi la fel de multe calorii Daca vrei sa faci ceva nu astepta conditiile perfecte, nu conteaza asa de mult, dar daca in viitor vrei si iti permiti sa iei adidasi dedicatii, sigur, fa-o, dar sa stii ca nu e esential. Succes cu alergatul!
Cele 3 minciuni ale studentului:
3. dezbraca-te ca nu iti fac nimic
2. imprumuta-mi cursurile ca ti le dau inapoi
1. DE MAINE MA APUC DE INVATAT
rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRIGHT
intrebarea ta spune de fapt ca vrei sa gasesti o scuza ca sa nu incepi sa alergi, ca nu ai adidasi cccccccccool, sau cu pinteni, sau roz, sau din panza, sau cu clopotei, sau omologati de asociatia nationala a alergatorilor din Malgashia de jos (Africa centrala)
pe scurt, daca CHIAR vrei sa alergi, alergi si descult
Adidasii de piele sunt mai mult pentru mers, pielea se degradeaza daca o indoi incontinuu cand alergi si transpiri. Gasesti adidasi de alergat de plasa sub 100 lei, cauta la decathlon