| Linda724 a întrebat:

As vrea sa invat sa imi tin respiratia sub apa, nu de alta dar la piscina toti copii sar in apa si inoata fara sa se tina de nas, iar cu pensa de nas imi este cam rusine fiindca nimeni nu foloseste doar eu sad. Am incercat sa sar in apa fara sa ma tin de nas sau sa inot prin apa dar mi-a intrat apa in nas in ambele cazuri si a fost foarte nasol si nu as mai vrea sa mi se intample. De ce toata lumea poate si doar eu nu pot? Va rog ajutati-ma cum as putea sa invat sa imi tin respiratia sub apa si sa pot sari si inota fara sa imi intre apa in nas si fara sa folosesc clema de nas? sad Dau funda raspunsului care ma va ajuta

2 răspunsuri:
| TheWhiteDemons a răspuns:

Poti incerca sa iti astupi narile cu ceva, de exemplu un dop care sa astupe orificiul nasului, sau poti sa te uiti la asta pe Youtube cezar respiratie

| Racolatorul a răspuns:

Salut, este foarte simplu daca te concentrezi, actiunea are loc in esofag mai mult, mai pe indelete, iei o gura mare de aer, iar ca sa poti tine aerul captiv in tine, prefa-te ca inghiti ceva si pur si simplu ramai asa, in pozitia de inghitire in asa fel incat sa nu poti respira deoarece caile respiratorii sunt blocate. Poti gasi informatii folositoate si in tutorialele de pe Youtube. Enjoy big grin