| elex a întrebat:

Buna TPU as vrea sa ma apuc de acest program insanity workaut http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k mentionez ca am 13 ani si nu stiu daca este bine sa ma apuc.ar putea sa ma afecteze cu cv/

Răspuns Câştigător
| Rosé2402 a răspuns:

In primul rand, dragul meu, daca ai 13 ani nu trebuie sa te grabesti cu exercitiile fizice, mai ales cele dificile. Iti pot afecta modul in care te dezvolti.
In al 2-lea rand In videclip e o reclama ca cele de la teleshopping in legatura cu tricoul acela (care cica e o "minune", fiindca iti transforma corpul in pachetele de muschi). Parerea mea e ca nu are cum sa iti transforme corpul doar purtarea unui simplu tricou pe care dai o avere si nu functioneaza!

Ramai la clasicele exercitii fizice (abdomene, genoflexiuni, alergari etc.), parerea mea.

Si am si eu o intrebare. Pentru ce iti doresti la 13 ani sa ai corpul al celor din videoclip? Adica ei ai de la 25 de ani in sus! Tu ai abia 13! Gandeste-te ca nu ar da chiar asa de bine!

10 răspunsuri:
| elex explică (pentru Rosé2402):

Da ai dreptate mersi de raspuns dar daca tot ai deschis subiectul de exercitii clasice in afara de abdomene genoflexiuni alergari alteceva ce as mai putea face?

| Rosé2402 a răspuns (pentru elex):

Pentru brate - flotari. Poti incerca si un mix format din ridicarea greutatilor din pozitia abdomenelor ( http://3.bp.blogspot.com/......inale6.gif cu picioarele pe pamant ) daca ridici greutatile din pozitia asta coloana nu iti va fi afectata si dezvoltarea normala.

Cu putina imaginatie si putina stiinta veri putea avea o musculatura echilibrata si potrivita varstei tale fara a-ti fi afectata cresterea, coloana sau oasele. trebuie doar sa stii cum sa potrivesti exercitiile. :P

| Giacoletto a răspuns:

Singuru mod in care te afecteaza probabil la varsta asta e sa cresti in inaltime. Negativ nu te afecteaza, nu are cum! Faci in ritmul tau exercitiile si de recomandat sa iti verifici tensiunea ocazional sa vezi daca nu cumva ai mostenit ceva probleme cardiovasculare de la parinti.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Rosé2402):

Asa este +ca eu asa intreba daca ai videoclipuri ca sa se antreneze? Totusi pentru rezultate si mai bune poti incerca sa cumperi gantere reglabile si sa urmezi programul asta:http://blog.vitaclub.ro/program-exercitii-ardere-grasimi/ (find urmat de bine)

Răspuns utilizator avertizat
| DuzzyDrey a răspuns (pentru Rosé2402):

P.S Flotariile nu iti dezv bratele si Pieptul si tricepsu' big grin

| Rosé2402 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Okay laughing
Eu nu le-am incercat, deci nu am de unde sa stiu tongue
Plus ca sunt fata...

| DuzzyDrey a răspuns (pentru Rosé2402):

Stiu ca esti fata se observa si nu team tras la raspunderea, doar ca de acum cand mai dai sfaturii sa il sfatuiestii bine sa nu se apuce baiatu sa faca flotarii si sa vada ca la manii nu se dezvolta bicepsu si umaru si se dezvolta pieptu si tricepsubig grintongue

| JohnnyBi a răspuns (pentru Rosé2402):

Nu e vorba de cresterea in inaltime ci de dezvoltarea hormonala. nu conteaza CUM ridici greutati, la varsta aia nu esti dezvoltat dpdv hormonal pentru greutati. Doctorii sunt de parere sa NU te apuci de ridicat greutati, nu din cauza inaltimii, ci din cauza hormonilor.

| Robert030 a răspuns:

Il zapaciti de tot pe baiat...
Asculta, eu am 12 ani, am facut insanity, l-am terminat si sunt sanatos voinic. Insanity e cardio de tip interval, in niciun caz nu poate sa te afecteze.
Apropo, ai grija ca incalzirea si "racirea" e cea mai importanta pentru sanatea muschilor.