Putine dulciuri(de preferat ciocolata neagra amaruie). Multe fructe si legume proaspete. Putine grasimi.Si incearca sa mananci putin inainte sa faci sport si sa nu bei multa apa.Cat despre oboseala...Eu iti spun ce am incercat si ce am reusit.De ex.Azi alerg o tura ...Main alerg 2. Poimaine 3.si tot asa.O sa observi ca nu mai obosesti usor, ai rezistenta si ai mai multa viteza. Sper sa te ajute!
Nu e obligatoriu sa faci sport la sala. Exista atatea sporturi pe care le poti practica si afara. Cel mai simplu si la indemana e alergatul. Imbraca-te lejer, ia-ti niste adidasi de alergare, pune-ti muzica antrenanta in casti si da-i bice. Alearga lejer la inceput, dupa o saptamana poti forta putin, mai rupe ritmul, fa sprinturi. Ideal ar fi sa iti mai gasesti pe cineva cu care sa alergi.
Poti merge pe bicicleta, poti face escalada, scrima, volei, handbal.
Nu-ti fa griji cu oboseala. Te vei obisnui.
Pai.incepi cu reducerea dulciurilor.incet incet incerci sa le elimini... Putine grasimi.Multe fructe si legume proaspete.Si nu manca mult inainte sa faci sport...Cat despre obosit.Incearca treptat.Azi.sa zicem.Fac o tura de teren.maine 2. poimaine 3.si asa mai departe.Eu am incercat asa si mi-a reusit. Sper sa te ajute!