| Medwig_Lucian_1999 a întrebat:

As vrea sa stiu alt mod de a face muschi la picioare in afară de genoflexiuni! Funda:X

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Pentru fete da... pentru un baiat care vrea picioarele mai groase, NU!

Stepperul nu prea are sens, banda la fel

Bineinteles ca alergatul are rolul lui si efectele lui benefice, si nu trebuie exclus din niciun program de fitness, alergarea usoara si moderata nu iti va face muschi la picioare! In schimb sprinturile de 50-100m da, dar din pacate fiind foarte epuizante nu le poti face in fiecare zi pentru ca nu te mai refaci.

Bicicleta de asemenea este buna, atata timp cat intensitatea este destul de mare si esti pe pinion mic. dar cum am spus si mai sus... Genoflexiunile sunt BAZA!

8 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Genoflexiunile sunt cel mai bun exercitiu pentru muschii de la picioare! Nu exista muschi la picioare fara genoflexiuni! Celelalte exercitii sunt complemntare!

| Tacii a răspuns:

Alergare, mers cu bicicleta, sărituri

| Cosmin86 a răspuns:

Impins la presa, fandari, flexii sau extensii + alte aparate pentru picioare

| OhGodWhy a răspuns:

Fugitul de caini!

| Hades98 a răspuns:

La sala sunt o multime de aparate pentru muschii de la picioare... femurali sau gambe depinde ce vrei tu.
Sau si acasa. exemplu : bicicleta, alergare, joaca fotbal.
Deci sunt foarte multe modalitati happy
Bafta!

| Ralucutza15 a răspuns:

Daca te vei duce la sala, foarte eficient este stepper-ul, banda si bicicletawinking

| Nickname1890 a răspuns (pentru Ralucutza15):

Pentru fete da... pentru un baiat care vrea picioarele mai groase, NU!

Stepperul nu prea are sens, banda la fel

Bineinteles ca alergatul are rolul lui si efectele lui benefice, si nu trebuie exclus din niciun program de fitness, alergarea usoara si moderata nu iti va face muschi la picioare! In schimb sprinturile de 50-100m da, dar din pacate fiind foarte epuizante nu le poti face in fiecare zi pentru ca nu te mai refaci.

Bicicleta de asemenea este buna, atata timp cat intensitatea este destul de mare si esti pe pinion mic. dar cum am spus si mai sus... Genoflexiunile sunt BAZA!

| DaYannaDG a răspuns:

Alearga, mergi cu bicicleta, joaca fotbal. sau citeste aici:
http://www.doctor.info.ro/antreneaza_ti_picioarele! html

Sper ca te-am ajutat! :)