| Smiiiley a întrebat:

As vrea sa va intreb ce exercitii sa fac pentru a scapa de grasimea de pe burta? Nu e multa,si se vede doar cand stau josbig grin! Eu fac atletism,handbal, am facut si inot vreo 2 ani(de intretinere,nu performanta)! Ma deranjeaza la strand de exemplu,sau atunci cand port tricouri mulate acea grasime care se lasa,si tot timpul trebuie sa o ascund big grin! Un sfat daca se poate, va rog!happy

8 răspunsuri:
| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Mult sport si o dieta echibrata si fara ciocolata si alte prosti

| Smiiiley explică (pentru OmulCareStieCeFace):

Fac foarte mult sport!happy
Cred ca am devenit si anemica din cauza ca mananc foarte putin:cereale cu lapte dimineata,o salata din rosii,castraveti la pranz,intre cina si pranz unt de arahide pe paine,sau biscuiti cu cereale belvita,si seara daca mi-e chiar foarte foame, mananc un iaurt, daca nu, nu mai mananc nimic!happy
La mine in familie, majoritatea sunt la gradul 2 de obezitate, au foarte multe probleme de sanatate(mai ales cu coloana vertebrala)si nu vreau sa ajung asa! De la 5 ani fac gimnastica! Sunt o tipa foarte sportiva, si nu inteleg de ce nu dispare grasimea aiaaaaa!batting eyelashes

| Cosmin86 a răspuns (pentru Smiiiley):

Nu slabesti prea bine daca te infometezi si devi anemica, poti chiar sa pui kilograme.
Carne, branza, oua... unde sunt? Mai bine scoate painea si untul de arahide si baga un piept de pui fiert sau un peste.
Tu acum ai proteine doar din lapte, mai ai nevoie si de carne.
Iar seara sa nu mananci nimic nu e bine, o sa ajungi la gastrita sau ulcer, ultima masa sa fie cu aprox. 3 ore inainte sa te culci, daca te culci la 12 noaptea poti manca ceva la ora 21.

Grasimea se arde din ce in ce mai greu, ca sa faci jos inca un kilogram in cazul tau e mai greu decat pentru cineva care abia s-a apucat de slabit sa dea jos 10.

| OmulCareStieCeFace a răspuns (pentru Smiiiley):

Am mai auzit ca daca parinti erau grasi inainte sa te fi nascut (vreau sa spun obezi ) poate de la aia ca am auzit ca si grasimea se transmite la nastere la copii sau ceva de genul

| ilcmty a răspuns:

Pai zici ca faci sport, normal ar trebui sa ai un abdomen plat. Oricum poti sa faci exercitii pentru abdomen sa mananci multe fruscte, legume mancare mai usoara si tot trebuie cumva sa reusesti.

| ammarinel a răspuns:

Pai,nu mai manca nimic ce contine ulei nimic cu grasime, grasime vegetala, bea multa apa si dupa ora 18 sa nu mai mananci nimic...si sa bei apa multa apa foaaaarte multa apa

| unknownn a răspuns (pentru ammarinel):

N-ai idee cat de periculoasa este apa in cantitati mari, nu?