| liiaa a întrebat:

Avem niste concursuri la sport stiu orice fel de joc in afara de fotbal dar nu sunt buna la alergare. M-ar putea lua si pe mine la ceva? Sau cum pot sa ma antrenez sa alerg mai repede.Plz rasp! Fundaaa! Vott!

3 răspunsuri:
| AoiTori a răspuns:

Intr-un joc, spre exemplu handbal nu conteaza cat de repede alergi, ci conteaza cat de rezistenta esti. Ei bine...conteaza si viteza, dar noi ne nastem cu ea (sa spun mai pe intelesul tau). Pentru viteza nu se fac antrenamente pentru a ajunge la performanta. Fetele care se antreneaza pentru viteza in campionate nationale, nu se antreneaza pentru viteza de fapt, ci pentru rezistenta; ele pot alerga rapid, dar nu rezista mult (obosesc).

| AleXuTzzZu2 a răspuns:

Un curs de atletism n-ar strica...Eu spre exemplu am 11 ani cls a 5 a.si din cls 1 am facut atletism nu mi-a stricat.1.Iti dezvolti corpul.2 Faci si performanta.

Baftawinking

| xbogdan14 a răspuns:

Paii ce sa zic eu cand trebuia sa dau proba la sport la alergat m-am antrenat astfel mult fotbal afata ( asta iese clar ) jogging in fiecare seara... alergam pe afara cu ghiozdanu in spate ( in ghiozdan pune niste lucruri mai grele de ex carti ) si cam asa... daca iti place sa mergi cu bicicleta sau cu rolele fa si asta si sper sa stii cum sa respirii cand alergi ca si asta-i important