| AlexAL275 a întrebat:

Box sau kickbox?

7 răspunsuri:
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

Kickbox, clar. Față de box care este un stil de luptă semi-contact ( se bazează doar pe lovituri de pumni ), kickbox-ul este un stil de luptă full-contact ( se bazează pe lovituri de pumni și picioare ) este mult mai eficient în stradă decât boxul.

| AnastasiaK a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Boxul nu e cu "semi-contact"...mai bine nu folosesti termeni de care doar ai auzit si nu stii ce inseamna.

| BoBoAlin a răspuns:

Mma

| Florin0708 a răspuns:

Depinde de ce îți place dar daca amândouă eu îți recomand kickbox deoarece e mai complex decât boxul daca ai înțeles la ce m-am referit

| CyberLeo a răspuns:

Cea mai viabila și buna idee și ce as alege în locul este sa faci 1, 2 ani de box și după sa te bagi pe kickbox asa ai avea și experienta mai mare din box cu loviturile mâinilor și ai face performanta pe kickbox cu multa determinare vei ajunge departe!

| AnastasiaK a răspuns (pentru CyberLeo):

Ai facut vreunul din cele 2 sporturi?

Asa cum zici tu o sa se invete cu multe eschive din box care aplicate in kickbox te ajuta fix sa-ti iei KO. Antrenamentul de box e util in kickbox, dar nu practicat ca sport separat, ci in conditiile in care antrenorul stie ca, desi te pregateste doar pe brate, faci kickboxing si nu va lucra cu tine pe alta garda sau pe alt stil. Crede-ma ca nu de putine ori mi s-a intamplat, luptand cu fosti practicanti de box, sa-i lovesc in cap (cu piciorul) din plin pentru ca ei se fereau inclusiv aplecandu-se (ceea ce e perfect ok in box, dar te expune grav in kickbox).

| CyberLeo a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am practicat ambele, înțeleg ce zici dar boxul înainte e ok pentru o pregătire mai amănunțită pe loviturile de pumn!

Întrebări similare