| ale69 a întrebat:

cam ce ar trebui sa fac ca sa imi creasca masa musculara foarte repe adica, am 30 in brat si as vrea sa am 35 intro luna ce imi recomandati sa iau, eu am luat creatina timp de o saptamana dar nu prea miau crescut muschi, daca imi puteti recomanda ceva proteine, creatina, ca sa-si faca efectu mai rapid, mentionez ca am 19 ani 1, 80 m si 60 kg.va multumesc.

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Intr-o saptamana nu are ce sa se vada cu creatina.Ce ai fi vrut sa te vezi ca Arnold intr-o saptamana? Gresit! Dupa 6-7 luni apar rezultate cu creatina.Pentru tine acum ar fi indicat sa iei un gainer si sa ai minim 4 mese pe zi bogate in carbohidrati. Poti lua un gainer de calitate cum ar fi Serious Mass daca iti permiti. Daca nu dispui de atati bani poti incerca un Gfx 8.Este destul de bun dar recomand Serious Mass pentru a acumula masa musculara.Este unul dintre cele mai bune gainere de pe piata.Nu vei creste intr-o luna in biceps cat vrei tu.Vei creste dar treptat.

| ale69 explică (pentru cristi1505):

O sa tin cont de sfatul tau mersi.

6 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

laughing)
La 8-9 kg de masa musculara cresti 2-3cm in bratlaughing si tu vrei 5 cm intr-o lunarolling on the floor
Doamne fereste

| Cosmin86 a răspuns:

Ia 1 an creatina si o sa se vada. Asta combinat cu proteine si 4-5 mese pe zi, intr-un an o sa fi mai facut.

Intr-o saptamana nu are cum sa se vada.

La 3-4 LUNI te uiti sa vezi CEVA PROGRESE, dar ca lumea dupa ani de zile se fac.

| ale69 explică (pentru Cosmin86):

Eu folosesc creatina MONOHIDRANTA si am comandat proteine MAX PROTEIN, si RAPID MASS sunt ok?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ale69):

Creatina monohidrata e cea mai proasta creatina. Daca n-o iei cu carbohidrati simpli ( ceea ce n-ai facut sigur ) se pierde cam 80 % din ea.

Rapid mass nu sunt proteine, e un weight gainer bazat pe carbohidrati, abia are 30 % proteine.

max proteine e mai ok.

Daca vrei romanesti, iti recomand :

- ca proteine : WPI
- ca gainer : gfx-8

Ambele de la pronutrition. Dar mai bine cumperi suplimente adevarate happy

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Daca vrei muschi de azi pe maine n-ai sa reusesti nici`o data, nu cresti 5cm in brat intr-o luna