Salut
Rad de raspunsurile astora pentru puncte de nu mai pot.
Uite aici o metoda usoara pe care o folosesc toti si toate dietele dar nu ai auzit de ea probabil. Ca sa slabesti facand nimic trebuie sa scazi numarul de calorii pe care il consuma corpul tau. Daca corpul tau consuma 3000 de exemplu, scazi la 2500 sau 2000 depinde cum vrei si vei slabi si daca stai in pat 24/24. Nu vei slabi rapid intr adevar dar intr o luna se vor vedea diferente in functie de cat de mult scazi caloriile. Daca mai faci si niste exercitii fizice, alergat, flotari, sarituri, orice exercitiu care sa iti puna corpul la treaba si sa transpiri vei slabi si mai usor. Acum, daca nu vrei sa te complici cu numaratul caloriilor. Pur si simplu gandeste te daca ai manca acel lucru sau nu sau pur si simplu nu mai mananci. Poti sa mananci absolut orice, daca nu intreci numarul de calorii pe care il consuma corpul tau zilnic nu e nicio problema. Pe asta se bazeaza dietele astea. Mancatul sanatos si dieta e ceva total diferit. Daca ai ceva nelamuriri raspunde aici.
See you
1. Numai copii răspund pentru funde sau puncte.
2. Citește întrebarea pe care a pus-o de mai multe ori: '' care ar fi cea mai rapidă metodă de a slăbi?,,.
3. Cea mai bună metodă de a slăbi rapid, este o dietă drastică. El nu vrea să piardă un kilogram pe săptămână, ci vrea să piardă cât mai multe într-o săptămână.
Eu acum am început să merg la sală, dar 3 ani am făcut calisthenics așa că știu ce spun.
Nu vreau să spun că le știu pe toate, pentru că încă sunt începător, dar mă documentez.
Salut! Cel mai bine ar fi să nu ți nicio dietă, ci un stil de viață sănătos. După ce slăbești, o să renunți la dietă și vei mânca haotic, iar după vei pune dublu.
Eu la fel ca și tine căutam dieta minune pentru a slabi, iar după ce renunțam la ea mă făceam dublu.
Dar dacă tu vrei o dietă, eu îți dau o dietă.
Dieta pe care ți-o recomand este cea Ketogenica.
Avantajul dietei ketogenice este că poți mânca cât vrei tu, de aceea este și dieta mea favorită .
Dieta ketogenica înseamnă să mănânci doar proteine și fără carbohidrați.
Poți mânca cât vrei tu, pentru că oricum vei slăbi. Proteinele nu îngrașă.
Proteine :brânză, carne, lapte, pește, etc.
Și fără carbohidrați ex: Orez, pâine, cartofi, etc.
Baftă!
Nu stiu cum poti sa fi tinut o dieta si apoi sa o si recomanzi in comditiile in care habar n-ai in ce consta.
1. Stii de la ce vine numele dietei? De la starea de "ketoza" in care intra organismul cand o tii, producand cetone. Pai ca sa se intample asta, ai nevoie de aport ridicat de GRASIMI si MODERAT de proteine. Daca ai prea multe proteine, deja vorbim de altceva.
2. Proteinele au 4kcal pe gram. Explica-mi si mie cum nu te ingrasi daca mananci 500g proteine (aka 2000kcal) si ai un metabolosim de 1500? Bineinteles ca e un exemplu prost pentru ca nimeni nu mananca atat, DOAR CA in cazul in care nu esti complet idiot sa te apuci sa consumi numai pudra proteica, iti vei lua proteinele obligatoriu alaturi de grasimi (sursele precizate de tine au si grasimi), care au 9kcal pe gram. Asa ca, din nou, explica-mi CUM mananci cat vrei si nu te ingrasi.
Am citit despre dietă, dar acum mult timp. Eu nu țin diete, ci un stil de viață sănătos. Am ținut o singură dată dietă. În care am mâncat carne de porc, carne de pui, ouă, brânză, lapte, iar eu am slăbit. În dieta ketogenica se mănâncă grăsimi, proteine, glucide, dar eu știam că se mănâncă mai multe proteine în dietă. Probabil am uitat sau am încurcat informațiile.
Nu am zis niciodată că știu totul.
Eu ce informație am găsit pe internet, pe aceea încerc să o rețin.
Atunci să țină dieta dukan, pentru că din câte știu în aceea se pune accent pe proteine. Ți-am zis, cred că am încurcat. Eu încă învăț.
Cand le cam incurci e bine sa nu dai sfaturi
Dieta ketogenica e pentru oamenii sanatosi = cu analize la zi, adica scoti cascavalu din buzunar si te duci la doctor sa te cauti ca daca ai o steatoza hepatica de care nu stii si trigliceride mari + colesterol marit si tii keto cu 10 oua pe saptamana si grasimi la greu ghici ce se intampla dupa vreo 6luni
Dukan la fel, doar pentru oamenii sanatosi ca daca au cea mai mica problema la rinichi in 6luni de dieta hiperproteica sunt la spital.
Fireste, ma refer la diete tinute ca la carte
De ce să nu dau sfaturi? Te invit să te uiți și la celelalte răspunsuri pe care le-am dat. Acest răspuns a fost eronat din cauza lipsei de informații.
O să ajut în continuare, indiferent dacă informația este eronată sau nu. Eu mănânc 10 ouă pe zi, dar fără 7 gălbenușuri și fac asta de mult timp, dar uite că nu am nicio problema. Nu toate organismele pot absorbi bine proteinele și din cauza asta poți muri, iar eu știu asta. El a cerut o metodă de a slăbi rapid și nu mă aștept să bage în el atât de multă mâncare, dar eu i-am recomandat să crească numărul de proteine din alimentație și să scadă numărul de carbohidrați. Dietele nu le cunosc, pentru că nu le folosesc și asta nu înseamnă că nu știu nimic. Așa este omul, atunci când vede că altul greșește este acolo, dar mai puțin să ajute.
Recunosc, nu am știut ce înseamnă dietă ketogenica, pentru că știu să îmi calculez caloriile și nu mă interesează să slăbesc rapid.
Unu zice că răspund pentru funde sau puncte, iar asta este fals. Răspund pentru că vreau să ajut cu ce pot. Toți ați văzut activitatea mea și ați așteptat momentul, pentru că așa este omul.
Am 18 ani și mai am multe de învățat, dar tu oare cum mi-ai spus să nu mai dau sfaturi. Pe mine asta ma supărat puțin, pentru că am dreptul să îmi spun opinia și să îmi prezint cunoștințele chiar dacă sunt greșite sau nu. Voi ca și comunitate, trebuie să mă corectați când greșesc, nu să mă sfătuiți să nu mai dau sfaturi. Orice dietă strictă îți poate cauza probleme de sănătate, nu mai zic înfometarea, dar îți amintesc că el a cerut asta.
Eu l-am și sfătuit să nu țină dietă, dar în schimb să adopte un stil de viață sănătos. Dieta pe care am prezentat-o a fost greșită și am înțeles asta. Cea mai bună dietă, este cea pe care o poți ține.
Multă baftă.
Slăbit rapid = nesănătos. Dietele care te fac să slăbești miraculos (sau doar îți promit) limitează excesiv consumul de calorii și, în același timp, de nutrienți, lucru deloc benefic pentru corpul tău. Fă sport, mănâncă sănătos ( nu exagera, poți să îți faci și poftele, dar cu limită) și vei slăbi. Există nenumărate articole pe net care explică procesul de slăbire. Baftă!