Presupun ca la orice sala exista un antrenor.De ce nu ii ceri antrenorului sa iti faca un program pentru incepatori.Nu te lasa in baza altora.In mod normal un program se face in functie de cat de dezvoltat esti in momentul in care incepi sala, ce muschi ii ai deficitari, etc, etc.
SalutAcum depinde cate zile pe saptamana vrei sa faci sala.Eu fac trebuie zile pe saptamana Luni, Miercuri, Vineri.Lunea fac brate (antebrat, biceps, triceps) si piept. Miercurea fac spate si umeri.Iar vinerea fac picioare.Plus ca in fiecare zi fac exercitii pentru abdomen.Imi fac incalzire bine cam 20 min. daca e luni fac flotari, tractiuni la incalzir, daca e Miercuri fac niste extensii cu greutati de 2 kg, Iar daca e Vineri imi fac incalzirea la bicicleta cam 10 min. Dupa ce termin fiecare antrenament alerg la banda la viteza de 9 km cam 5-10 min. Sper ca te.am ajutat!
Asi merge cam 2 zile pe saptamana
Si cam cate ore ai vrea sa stai?
O ora cam asa
Pai cam intr-o ora nu prea ai timp sa faci decat incalzirea si jumatate din exercitiul propriu-zis. Daca mai zici ca vrei sa te duci decat 2 zile atunci trebuie sa stai cam 2-3 ore.