Mi-am rupt mana + operatie cu fixator pe 26.06. lasandu-ma de sala in mod obligatoriu + incercand sa imi mentin aceeasi dieta ca inainte am slabit 7 kg...si pana fac 1 luna cred ca ajung pe la 12 kg pierdute fara sa vreau sa slabesc. depinde de la om la om, nu e o regula generala. imi ia 1 am sa pun 12 kg, dar le dau jos in 1 luna. si nu am voie sa fac sport 6 luni, deci de la 75 la data de 26 voi ajunge pe la 55 in timp record. fara nicio modificare majora
Nu trebuie sa nu mananci si sa bei multa apa ca sa slabesti! iti distrugi sana tatea cu tot felul de diete iar dupa aia te ingrasi dublu! cel mai bine e sa scoti din alimentatia ta carbohidratii(paine, paste, cartofi, orez) pe cat posibil si sa cresti numarul de proteine! asa vei scapa de tesutul adipos in plus! ca exercitii faci cardio de 2-3 ori pe saptamana si vei vedea ce corp frumos o sa iti faci in timp(banuiesc ca asta iti doresti)!
Eu in 3 zile de la 72 am ajuns la 69 poate ma crezi nebun dar nu stiu nici eu cum am reusit. am stat cu prietenii alea 3 zile si m-am distrat mai mult decat sa mananc
xStefanXxX întreabă:
veronicasawyer6 întreabă: