| AngelWhatt a întrebat:

Buna TPU
Cat ai slabi in 2 saptamani daca nu ai manca multa mancare dar ai bea multa apa...dar intr-o luna?
Dau funda.happy

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Mi-am rupt mana + operatie cu fixator pe 26.06. lasandu-ma de sala in mod obligatoriu + incercand sa imi mentin aceeasi dieta ca inainte am slabit 7 kg...si pana fac 1 luna cred ca ajung pe la 12 kg pierdute fara sa vreau sa slabesc. depinde de la om la om, nu e o regula generala. imi ia 1 am sa pun 12 kg, dar le dau jos in 1 luna. si nu am voie sa fac sport 6 luni, deci de la 75 la data de 26 voi ajunge pe la 55 in timp record. fara nicio modificare majora

| florynmondialul a răspuns:

Nu trebuie sa nu mananci si sa bei multa apa ca sa slabesti! iti distrugi sana tatea cu tot felul de diete iar dupa aia te ingrasi dublu! cel mai bine e sa scoti din alimentatia ta carbohidratii(paine, paste, cartofi, orez) pe cat posibil si sa cresti numarul de proteine! asa vei scapa de tesutul adipos in plus! ca exercitii faci cardio de 2-3 ori pe saptamana si vei vedea ce corp frumos o sa iti faci in timp(banuiesc ca asta iti doresti)!

| Tutuianu_Razvan_1999 a răspuns:

Eu in 3 zile de la 72 am ajuns la 69 poate ma crezi nebun dar nu stiu nici eu cum am reusit. am stat cu prietenii alea 3 zile si m-am distrat mai mult decat sa mananc