| xDorr a întrebat:

Ce crampoane să-mi iau am avut mercuriale victory 3 la 3 milioane... nu mi s-au parut cine ştie ce. Acum, după un sezon, au crăpat puţin. Vreau să-mi iau altele (nu vreau mercuriale ) vreau ceva până în 170RON. Eu m-am gandit la Nike CTR360 Libretto III (nu ştiu cât costă astea, dati-mi un site daca mi le recomandati ) sau CTR360 Enganche III FG. Funda.

5 răspunsuri:
| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Am eu o pereche de la nike. numarul nu ti-l stiu. dar acestea sunt 45. nu stiu daca sun bune de tine. nu le-am folosit decat de 2 ori.dar eu nu sunt fotbalist. stau si se prafuiesc. daca doresti. lasa-mi un mesaj

| xDorr explică (pentru AlexandruGeorgeNita):

Eu am o pereche marimea 44 tot de la nike si ma strang, aş vrea perechea 45 de la tine, dar în ce condiţii mi le-ai da? Te rog sa-mi trimiti daca poti cateva poze cu ele... mă găseşti pe "destiny_me.andy@yahoo.com". Mersi frumos.

| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Ti-am adaugat id-ul in lista mea de mess. daca nu imi poti da tu add. alexandrugeorgenita happy

| xDorr explică:

M-am mai uitat şi la http://www.originals.ro/......-7439.html

| AllExx7 a răspuns:

HYPERVENOM sunt cele mai bune le am eu controlezi bine mingea tragi tare de precizie etc eu astea iti zic sa le iei sunt portocali cu negru sau negre