Fara sala? ok, stai in pat si roaga-te. poate i se face lui Dumnezeu mila de tine si iti da macar fizicul lui jay cutler.
ah, vrei acasa cu flotari si geno si tractiuni? bine, in 3-4 ani o sa arati macar 30% la fel de bine ca unul care face sala 1 an, este ok si asa.
obiecte? un cocean de porumb si incerci sa vezi cat de departe il poti arunca, altfel poti lua 2 gantere si sa cauti pe google exercitii ca sunt cu miile
tare faza cu "coceanul"
Fara sala... ok! incearca alimentatie bogata in proteine, iar ca exercitii:
flotari, abdomene, tractiuni si poti incerca centura magica http://www.produstv.ro/sanatate-si-frumusete/78-ab-tronic-x2.html
Aaaah...eu nu am intrebat nimic si nu vreau centura magica de castitate mentala
Scuze ti-am dat tie raspunsul din greseala!
Pacienţii care au urmat o dietă low-carb au prezentat cea mai mare stimulare a consumului de energie al corpului, „arzând" zilnic cu 300 de calorii mai mult decât pacienţii ce urmau o dietă low-fat, deşi nivelul de activitate fizică era similar. Însă această eficienţă avea şi părţi negative: cei ce urmau o dietă cu o cantitate redusă de carbohidraţi prezentau un nivel sporit al cortizolului, un hormon de stres ce poate creşte riscul de a suferi de probleme cardiace şi de diabet.
Serios? fara sala?
ce vrei tu e ceva de genul "VREAU sa conduc o masina fara sa ma urc in ea".
Copil mic...
Pai du-te la alergat. Fa o dieta bogata in proteine, fa exercitii. Si da, du-te la sala.