| millar a întrebat:

cu ocazia acestei carantine incerc sa dau niste kg jos. Am incercat pana acum dar nu mi-a iesit desi am mancat mai putine kcal si am facut miscare cat de cat.Voi ce sfaturi puteti sa imi dati, ce retete cunoastesti etc?
In momentul asta nu imi permit sa ma inscriu in vreun program sau sa achizitionez un plan alimentar.
Multumesc anticipat tuturor persoanelor care isi rup din timpul lor pentru a impartasi secretele lor.

5 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Abdomene, genoflexiuni, flotari, foloseste la genoflexiuni 2 bidoane de apa in mana.

| millar explică (pentru aditimus):

Hmm...o sa incerc de metoda asta cu bidoanele nu am auzit

| Cosmin86 a răspuns (pentru millar):

Nu ai auzit pentru ca e la fel de cretina ca celelalte sfaturi pe care ti le-a dat.

Concret: ce alimentatie ai acum si ce antrenament faci? Dar CONCRET, nu "general".

| millar explică (pentru Cosmin86):

Pai la micul dejun mananc omleta sau orez cu legume sau 2 oua fierte cu doua feli de paine prajita, la masa de pranz mancare de cartofi sau cartofi fierti cu condimente sau orez cu legume daca nu am mancat dimineata, iar la masa de seara salata orientala normala de varza, iar ca snak-uri in caz de am pofta de ceva dulce un bol micut cu cereale, iaurt sana sau cremos, fructe, un pahar cu lapte, biscuiti, depinde.
Incerc sa beau cel putin 2 l de apa + ceai dimineata inainte de micul dejun si seara inainte sa ma bag la somn.
Antrenament depinde de cat de activa am fost in ziua aia eu stau si la tara asa ca daca am avut treaba in curte sau in gradina fac mai puti sau chiar deloc (depinde si de timp), fac exercitii, incerc sa combin cat mai multe si am bicicleta statica incerc sa fac cel putin 20-30 de minute. Daca am febra musculara nu fac niciun fel de antrenament.Am o aplicatie care calculeaza caloriile si pana acum cateva zile am incercat sa mananc pana in 1000 intr-o zi si nu am slabit deloc.
Intr.un fel vad o schimbare si o simt dar pe cantar nu se vede laughing.In trecut am incercat multe diete chiar m.am infometat si slabeam putin apoi puneam dublu pe mine si chestia asta ma stresa mult mai mult,.De data aceasta vreau sa fie mai mult o schimbare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru millar):

Un kilogram are 7700 de kcal. Corpul consuma cam 2000 pe zi, deci daca mananci 1000kcal pe zi, cam intr-o saptamana dai jos un kilogram.

Vezi ca mai e si variatia de apa, care poate fi de pana la 2kg, de-asta se recomanda sa te cantaresti saptamanal si nu zilnic.

Mai scoate din cartofi, incearca sa nu mananci deloc. Salata orientala seara => clar NU. De fapt deloc. Seara mananca legume pe gratar cu peste (exemplu somon pe gratar cu ciuperci).

Incearca sa scoti cartofii complet, daca nu poti mananca macar o data la 3 zile. Si alege orez brun, nu orez alb.
Fructele au zahar (fructoza) care ingrasa ca orice alt tip de zahar, redu-le si pe alea.

Te poti inspira de aici:
https://www.getfit.ro/......abire.html