Salut! Iti poti cumpara niste gantere pe surub. Eu acum nu stiu ce varsta ai ca sa-ti spun cam cat ai putea. Asa fiind pe surub tu mai scazi, mai adaugi depinde acum si de tine. Iar cu exercitiile le poti cauta pe net pe diferite site-uri, cu conditia sa le executi corect. Poti face flotari 20-30 cate poti tu si faci multe serii. Sper ca am putut sa te ajut, bafta!
In primul rand ignori sfaturile de la copiii mici de aici, care fac flotari zilnic.
Faci asa :
- flotari cu greutate, cand poti mai mult de 10 repetari, maresti greutatea
- fluturari cu gantere
- pullover cu gantera
Altceva nu prea ai ce sa faci acasa, fa 4-5 serii din fiecare, si respecti principiul : cand depasesti 10 repetari, maresti greutatea.
De asemenea, iti asiguri 2 grame de proteina / kilogram-corp, fara asta o sa ai progrese MEDIOCRE chiar si cu cel mai tare antrenament.
Si acorzi muschilor 48-72 de ore pauza dupa un antrenament, in perioada asta cresc, NU cand ii lucrezi, daca ii lucrezi zilnic o sa faci pectorali la anul si la multi ani.
No problem. AI nevoie de 2 grame / kg-corp, zilnic. In cazul tau de 134 de grame zilnic ( aproximativ ).
Aici vezi continutul in proteine al alimentelor :
http://www.slabire-sanatate.ro/tabel_nutritiv.php
Te intereseaza proteinele provenite din : carne, peste, branza, oua, lapte, lactate.
Dai pe google si scrive 3 antrenamente explozive pentru pectorali probody funda?
Fa multe serii de flotari in fiecare zi dimineata sau seara si din ce in ce mai multe, sau tractiuni daca ai de ce sa te agati pentru pectorali, biceps...
Tractiuni pentru pectorali?
Da mai nebunule, tractiunile sunt si pentru pectorali
Aoleu, chiar nu ai nicio tangenta cu sportul asta.
Orice tip de tractiune lucreaza spatele si putin bratele ( in special biceps + antebrat ), piept DELOC. Pentru piept sunt exercitii de impins si fluturari, etc.
Ai dreptate scuze ca team contrzis , m-am interesat acu
No problem. Mai poti afla chestii pe culturism.ro, getfit.ro sau alt site de specialitate, mai ignora sfaturile de la copii mici :p
Mersi Cosmin86 fac de 5 ani si sunt rezultate dar la varsta de 13 ani nu pot cere mai mult
Incearca sa faci rost de o haltera de 20-30 kg in functie de varsta ta si sa stai culcat sa faci ridicari.De asemenea cat mai multe flotari
Pai faci cate 100 de abdomene pe zi in reprize de 20. dimineata faci 40 in reprize de 20. la interval de o ora dupa amiaza la fel si seara iti mai raman 20. si intr-o saptamana ar trebui sa faci vreo 200-300 pe zi. dupa ce te obisnuiesti cu abdomenele treci la alte exercitii cum ar fi tractiuni. flotari depinde :p (sper ca am fost de ajutor )
Si tu faci parte din oamenii care fac abdomene / flotari zilnic si chiar cred ca stiu ce fac?
Salut! Poi uite asa: faci 5 serii cate 20 de flotari, dupa iti iei 3 scaune pe un scaun iti pui picioarele si fiecare mana pe cate un scaun si faci flotari dar pana simti tu ca se intinde pieptul! si tot asa 5 serii a cate 15-20 de flotari. inca un exercitiu: iti pui picioarele la inaltime adica iti pui picioarele pe birou, pe mobila, pe pat si faci tot asa 5 serii a cate 20 de flotari! BAFTA! FUNDA?
AnnaTraficantaDeAcadele întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: