Prima data trebuie sa-ti bandajezi pumnii inclusiv incheietura, iei o perna o pui de perete sau undeva si dai cu pumnul in ea, nu e nevoie sa dai tare, ci mult, multe repetari pana simti ca deja te doare pumnul, faci pauza si iar incepi! Sau tot asa iei un sac de nisip poti sa-l pui si jos si dai cu pumnul in el tot asa nu prea tare. Mai faci niste exercitii cu flexorul, niste flotari in pumni pe ciment si in timp o sa se vada
In perete...eu de obicei cand aveam nervi dadeam cu pumnul intr-o bara de fier...ma durea dar mai ma si relaxa
Ti cu o mana o perina pe perete si cu cealalta dai cat de tare poti. De preferat in perina.
Pai iti zic cum am facut eu, dar depinde daca stai la bloc nu am idee.Am luat un sac de rafie, l-am umplut cu nisip si l-am agatat de o bara.Ca sa nu imi rup mainile in el am luat o haina veche, am umplut-o cu bureti si am legato in jur la sac
Nu trebuie sa dai cu pumnul in ceva ca sa ai mai multa forta, ci doar sa ii dezvolti. du-te la sala sau fa tu "sala" in aer liber. ori apucate de un sport care iti solicita mainele gen parkour, baschet, tenis.
Cipi1212 întreabă: