| NothingForYou a întrebat:

Cum pot sa invat sa inot?

Răspuns Câştigător
| ingerulpazitor a răspuns:

Buna! Te duci la un invatator de inot si il rogi sa te invete sa inoti! Dar sa nu te puna direct sa sari de la 2m ala nu e invatator! Mai intai intreaba-l ce te pune sa faci apoi daca iti contine te inscri daca nu trebuie sa inveti singur!
Sper ca te-am ajutat!
Pa Pa!

7 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Daca ai un club de inot in oras mergi acolo si inscrie-te!

| cristi1505 a răspuns:

Fugi la un bazin de inot si te inscrii la un antrenor.Intr-o luna inveti sa inoti.

| AlinaOneDirection a răspuns:

Bună. Du-te la bazin si inscrie-te la un curs de inot.

| JansonLupu a răspuns:

Trimite un prieten care nu stie sa inoate la mijlocul riului/lacului ETC si fa ca sa i se dezumfle camera sau ce mai are laughing si cin vezi ca el se iniaca sari in apa si il salvezi momentan te vei invata sa inoti big grinbig grinbig grin sau date cu capu in jos de pe o barca happy functioneaza mereu...

| ingerulpazitor a răspuns:

Buna! Te duci la un invatator de inot si il rogi sa te invete sa inoti dar nu sa te puna sa sari de la 2m!
Am fost si eu la un invatator de inot dar m-a pus direct sa sar de la 2m!
Ala nu e profesor de inot!
Mai intai intrebi ce te pune sa faci daca iti convine te duci daca nu n-ai ce face trebuie sa inveti singur|a!
Pa Pa!

| girl28 a răspuns:

Du-te la un curs de inot.

| Stefan988 a răspuns:

Pai mai bine te duci la unu bazin cu zic cei de mai jos sau il pui pe tatal tau sa te invete sai pe mama sau pe unchiu sau fratele... sau sora da te duci undeva unde iti cere bani ca te invata mult mai multe lucruri te ajuta la inaltime cresti faci 2 m inaltime cum e unu pr de la meu cand te uiti la el te uiti in sus laughing

Întrebări similare