anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot să slăbesc repede? Sunt băiat, am 17 ani,inalțime 1, 72 și 70 de kg. Vreau să ajung la 60 și nu reușesc, nu mănănc aproape deloc măncare dar dulciuri mănănc foarte foarte multe.Ce pot face ca să slăbesc într-un timp scurt? Acord fundă!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mananci mancare nu dulciuri si faci sport.

| K0sti a răspuns:

La 17 ani sa pui asemenea intrebari...

| Galea_Bianca_2000 a răspuns (pentru K0sti):

Ce anume este in neregula cu intrebarea lui?

| K0sti a răspuns (pentru Galea_Bianca_2000):

Esti curioasa? Citeste intrebarea de vreo 20 de ori si poate te prinzi!

| Galea_Bianca_2000 a răspuns (pentru K0sti):

Hopa..Scuze.Nu am fost atenta.

| untu a răspuns:

Renunta pentru o luna la dulciuri si mancati mancaruri fara paine (doar cu mamaliguta), sa faci mai multa miscare cam 30 de minute pe zi!

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Foarte simplu. Sa nu mai mananci atatea dulciuri, mancat normal in rest si cat mai multa miscare. Ai o greutate normala si acum, 60 kg mi se pare destul de putin la inaltimea ta, 65 kg mi se pare mai usor realizabil si mai rezonabil.

| nopainkiller a răspuns:

Salut!
Exact asta este problema prietene,nu te abtii de la dulciuri,degeaba incercii sa faci miscare pentru a slabi!
Sfatul meu este sa renunti complet la dulciuri! Cum vei reusi asta? Foarte simplu, te vei baza pe motivatia ta de a slabi, daca tu vrei cu adevarat sa slabesti inseamna ca trebuie neaparat sa faci aceasta schimbare!
Fa-ti timp din timpul tau liber, in care cu siguranta il petreci la PC sau TV si fa miscare! Vei vedea rezultate doar daca respecti aceste indicatii!
Ai spus ca ai 1, 72 deci greutatea ta normala ar trebui sa fie 65 KG, nu aia asa drum lung pana aici!
Bafta si energie indestulata pentru miscarea de zi cu zi!

| AkTeNBok a răspuns:

Încearcă sa mănânci des si rar. Renunță la dulciuri si fa sport.