Inchide ochii si stiu ca pare ciudat dar imagineaza-ti ca te arunci pe niste perne moi. Intai exerseaza pe pat ca sa iti alimentezi curajul apoi gandeste-te ca odata ce ai prins mingea din zbor vei pluti.Aici e nevoie de multa putere de autosugestie; nu stiu daca te-am ajutat dar la mine a functionat(Ps. de mine radeau baietii...)
Tie iti este frica de un posibil impact puternic, poate ti-e frica sa nu te loveasca mingea in fata. Eu te sfatuiesc sa faci exercitii pentru a iti trece frica de impact, spre exemplu, roaga pe cineva sa se prefaca ca iti arunca o minge in fata, sau sa iti bata din palme chiar in fata. In momentul in care nu vei mai clipi si nu vei tremura, atunci cred ca nu o sa iti mai fie frica sa plonjezi dupa minge.
Vrei sa inveti sa joci fotbal? daca vrei sa o faci uite-te peste ce scriu: cum sa iti fie frica sa plonjezi dupa minge? este aiurea e o placere! daca ti-e frica ca te lovesti cum imi era si mi-e frica ca o sa dau cu capul de pamant si mi-l sparg nu-i mare lucru 1.plonjon in partea dreapta dai capul in partea stanga si te indrepti cu corpul in partea dreapta si te arunci cu toata forta din picioare! o sa iti placa! dar ai grija daca practici fotbalul pe beton sa nu sari puternic fiindca te vei tarai pe jos si te vei juli, ti se vor rupe pantaloni. succes la plonjon dar nu ti-l recomand pe ciment! pe iarba e excelent dar sa nu te imbraci cu haine bune fiindca te murdaresti de iarba si se ia greu.:)
Pasii: depinde nu stiu cat esti de bun. daca nici nu poti inainta cu mingea incearca sa practici cand esti singur ca sa nu rada prietenii de tine. pur si simplu loveste cu latul mingea=loveste mingea cu curbura labei piciorului daca esti draptaci cu dreapta stangaci cu stanga:)si tot asa o sa ai continuitate, o sa mergi cu mingea... daca stii mai bine uite-te la asta:http://www.youtube.com/watch?v=BNMx2LMl1c8 Paaaaaaaa
As zice sa te arunci pur si simplu asa am facut si eu dar sa te arunci la tine pe iarba gazon unde sa nu fie pietre daca nu gasesti du-te la un prieten si iti chemi un prieten sati aruncea mingea si o ti in mana cand faci abdomene si te ridici
sper ca tea Ajutat:*
Funda?