| KingMojo a întrebat:

Daca fac in fiecare zi 100 de flotari ce se va intampla cu corpul meu?

Răspuns Câştigător
| simpluone a răspuns:

Ti se va dezvolta muscular pieptul, bicepsii si spatele. Recomand totusi sa faci cate 4 serii de 10-12 flotari cu pauza intre sa lasi respiratia sa isi revina la normal. Apoi poti repeta daca vrei neapara 100. Dezvoltarea este mai mult spre rezistenta/tonus (un fel de cardio) si mai putin spre cresterea masei musculare

| Cosmin86 a răspuns (pentru simpluone):

Bicepsii de la flotari? Bicepsul NU participa la miscari de impins, gen flotari, ci la miscari de tras.

La flotari intra piept (70%) si ceva triceps+deltoid anterior, in niciun caz biceps.

| simpluone a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai dreptate despre triceps e vorba

| aXy99 a răspuns (pentru simpluone):

Si fara spate. Ai mai luat si funda rolling on the floor

| simpluone a răspuns (pentru aXy99):

Esti invidios? happy Ti-o dau tie daca vrei...

| simpluone a răspuns (pentru aXy99):

Esti invidios? happy Ti-o dau tie daca vrei...
Din pacate pentru tine spatele il mentin si e o parere personala stiu eu de ce. Insa e adevarat ca lucreaza f putin!

Nu, nu am nevoie de funde, dar se uita si alte persoane la intrebarea ta si vor avea impresia ca raspunsul cu fundita este cel corect.

"Din pacate pentru tine spatele il mentin si e o parere personala stiu eu de ce. Insa e adevarat ca lucreaza f putin!"
Spatele e contractat la finalul miscarii, pe negativ, dar nu lucreaza atat de mult incat sa spui ca poti face hipertrofie la spate antrenandu-ti pieptul.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce sa se intample cu prostia aia de antrenament? Te tonifiezi putin la piept si triceps si aia e.