| VaneaxDD a întrebat:

BUNA TPU, daca fac sport pe programa insanity slabesc si la picioare sus daca nu spuneti-mi cum va rog

6 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Depinde cati ani ai

| VaneaxDD explică (pentru hummer24):

Am 14 ani

| hummer24 a răspuns (pentru VaneaxDD):

OK deci,,, daca vrei sa slabesti nu poti sa slabesti numai intr-o anumita zona a corpului, deci o sa te subtiezi si in zona mainilor, gambelor si abdomenului. Oricum eu iti recomand urmatoarele exercitii : Sarit coarda (daca nu ai o coarda poti sa sari pur si simplu fara coarda 1 minut, 1 min pauza, si tot asa. Odata ce avansezi si o sa ti se para mai usor o sa cresti sariturile la 2 minute, 1 min pauza, si tot asa pana ajungi la 3 minute de sarituri. O sa dea rezultate o sa vezi. Mai sunt si altele cum ar fi bicicleta, role, urcat trepte in viteza, alergat in panta, etc etc

| comsacodrut a răspuns:

Depinde cati ani ai

| mirumada99 a răspuns:

Sunt seturi de exercitii care lucreaza o anumita zona a corpului, de ex partea de sus, de jos sau tot corpul. Un site foarte bun care contine astfel de exercitii este http://www.fitnessblender.com, aici iti poti alege pe ce parte a corpului vrei sa o lucrezi mai mult si printre altele si cate calorii arzi din programul respectiv. Stilul de lucru al programelor este HIIT, recomandat de siturile americane de bodybuilding si fitness.

| VaneaxDD explică:

Am 14 ani deci?