Cu abdomen lucrat de 2 ori pe saptamana+cardio si dieta, de la 5 luni in sus , acum depinde si cate kg ai tu acum.
Variaza in functie de metabolismul tau, oricum, vizibil nu te astepta mai devreme de 2-3 luni, si patratelele lui Ronaldo sunt ani de antrenament
Cam 2 ore jumate
2 ore jumate este putin. Fostul iubit al surorii mele merge in fiecare zi la sala de prin luna martie si sta la sala aproape 3 ore si are deja un abdomen de invidiat, adica cu 6 patratele cum vrei tu. ai de munca.
Ideea e simpla. Dupa 1 ora de stat la sala antrenamentul devine contra-productiv din cauza ca iti scade productia de testosteron si hormonul de crestere se duce dracu. Antrenamente de 2 ore => mai mult rau iti faci. De 3-4 ore nu mai zic.
Singura metoda prin care te poti antrena mai mult de 1 ora si sa ai si rezultate inseamna sa fortezi tu productia de testosteron si asta se face prin injectii cu steroizi. Sunt destui care iau si la 16 ani.
Spune-i ca cine l-a invatat sa stea 3-4 ore la sala e un idiot si sa se mai documenteze inainte sa-si bata joc de corpul lui muncind ca un sclav.
Si eu imi pun aceasta intrebare... insa oameni pe care ii cunosc lucreaza in jur de 1 an - 1 an jumate si au abdomene SUPERBE... nu te lasa!
Cipi1212 întreabă: