Dormi 8 ore pe noapte. Chiar mai mult, trebuie sa recuperezi si orele pierdute.
E posibil sa fi slabit putin (pierdut grasime) si castigat masa musculara si de aceea sa nu iti arate cantarul mai mult, dar daca nu dormi suficient vei creste mai greu. Poate deloc.
Alimentația probabil este problema. Voi chiar credeți ca dacă va antrenați este suficient sa creșteți în masă? Trebuie ținut cont și de mese. Și de curiozitate, ce rezultate ți-au apărut la 2 luni de sală!?
Cosmin a sugerat mai sus problemta ta. Nu cresti pentru ca nu mananci destul (desi tu crezi asta). E simplu, e singura varianta. Faptul ca iei proteine nu are nici o relevanta (sunt tot alimente), ele se aduna la caloriile totale si daca la final de zi nu da pe plus, nu cresti in timp.
Deci calculeaza-ti caloriile, este cel mai important lucru pe care il poti face.
Folosesc Creatine Monohydrate si iWhey Isolate. In general mananc destul de mult, dar cand am fost la medic mi s-a spus ca sunt in crestere si ca "Kg care le pun azi, le voi da maine jos". Acum m-am apucat de sala deoarece vreau sa fiu militar, un vis inca de mic.
Andrei16263829 întreabă: