| EllyDE a întrebat:

De curand am auzit ca dacă faci workout slăbești șansa de a mai crește în înălțime. Dacă este corecta afirmația, asta înseamnă ca dacă faci abdomene nu mai crești în înălțime? Pentru ca eu m-am gândit să mă apuc de asta, dar în același timp vreau și să cresc laughing... Dau funda big grin. Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Pacquiao a răspuns:

E cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata =)))
Cine ti-a spus asa ceva este un idiot,workout-ul se refera la exercitiile cu propria greutate, si nu faci doar abdomene, faci si tractiuni, flotari, etc...asta e pentru incepatori.Adevaratul workout se face abia dupa ce exercitiile de baza le poti face fara probleme.
De exemplu ai incercat sa tii picioarele la un unghi de 90 grade in timp ce faci tractiuni? Este mult mai greu decat tractiunile normale, iti solicita mai mult muschii :)
Sau pentru abdomen ai incercat sa ridici picioarele in timp ce esti atarnat de bara? Este un exercitiu mult mai greu si mult mai eficient decat abdomenele normale.Defapt,daca vrei abdomen fain trebuie sa faci mai multe exercitii care il lucreaza din unghiuri diferite. La fel si cu tractiunile...priza cat mai larga si daca poti sa le faci cu bara la ceafa deoarece lucreaza mai bine spatele :)
Pentru abdomen--> https://www.youtube.com/watch?v=D5iZk85YMh0

Si sunt multe exercitii. Poti cauta Street Workout Romania sau Bar Brothers :) Eu de acolo fac :)
Bafta!;)

1 răspuns:
| IMPLICAT a răspuns:

Afirmatia asta o sa fie adevarata atunci cand porcii vor zbora. Este o tampenie grosolana. Fa linistit(a) abdomene, si fii sigur(a) ca nu`ti va afecta inaltimea.

In plus ca sfat, nu te apuca de abdomene daca nu ai putina grija si la ce mancare bagi in gura.

Succes!