Iti trebuie munca multa.ai grija sa nu faci febra musculara.muschi abdominali pot aparea oricand.cateva luni.sau poate ani.1-2 ani.la uni apar dupa 5 ani de exerciti. Funda daca merit:*pup
Pai in primul rand nu ar trebui sa faci cu gantere deoarece nu o sa te ajute, din contra o sa faci brand si nu cred ca o sa iti placa.eu am patratele si abdomenu meu arata super datorita abdomenelor.fac 100 de abdomene pe zi in ture de 20 si s a cunoscut intr o luna sau chiar mai putin
Flotarile sunt pentru piept, tractiuniile la bara sunt pentru biceps tractiuniile sunt mai bune decat ex.cu gantere dar ceti veni sa faci si biceps sau vrei sa-l pui la skandenberg pe vreun tip. nu trebuie sa cresti nr exercitiilor neaparat muschii striati o sa-ti apara ei important este sa te ti de abdomene si sa si alergi pentru a face burta.bafta
Imi puteti spune si ce fel de alimentatie ar trebui sa am (ceva exemple daca se poate).app am 13 ani
Imi puteti spune si ce fel de alimentatie ar trebui sa am (ceva exemple daca se poate).app am 13 ani mersi :*
222558 întreabă: