| IfICanIhelpYou a întrebat:

Buna,TPU deci am o problema foarte mare astazi la antrenament nu stiu parca nu am fost eu deci, mi se intampla de multe ori am jucat joc ma refer fotball si, gafam nu reuseam sa dau o pasa si cand reuseam dadeam undeva la un coiechipier ce nu era demarcat bine. HELP!

Răspuns Câştigător
| Jeremy1 a răspuns:

Atunci cum am zis, cred ca a fost doar forma de moment. Si in caz ca persista, incearca sa mai practici singur suturile pe poarta, apoi pasele cu un prieten si tot asa, dar eu tot cred ca a fost doar o faza pe moment.

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Se mai intampla, ai prins o zi mai proasta cand nu-ti iasa nimic

| Jeremy1 a răspuns:

Pana si fotbalistii profesionisti au zile proaste in care nu le iese nimic. Poate a fost doar o faza de moment.
Daca o mai tii tot asa, incearca odata sa te antrenezi singur sau cu un prieten si sa repeti schemele pana le reusesti.

| IfICanIhelpYou explică (pentru Jeremy1):

Nu e vorba de scheme e vorba de totul!

| Jeremy1 a răspuns (pentru IfICanIhelpYou):

Atunci cum am zis, cred ca a fost doar forma de moment. Si in caz ca persista, incearca sa mai practici singur suturile pe poarta, apoi pasele cu un prieten si tot asa, dar eu tot cred ca a fost doar o faza pe moment.

| dyk3yy a răspuns:

Se mai intampa, inceara sa manani fructe inainte ca sa ai energie.

| Jee354 a răspuns:

Se intampla sa ai zile proaste in care nu esti in cea mai mare forma.Stres,oboseala,deshidratare etc.

| MasterSpirit a răspuns:

Poate erai cu capul la alt ceva, si mie mi se intampla sa nu inteleg unele lucruri, e ca si atunci cand ai fi beat, nu sti ce sa intampla, nu te poti concentra.Ai avut o zi proasta, atata tot.