| bIstAnsSor a întrebat:

Deci, dupa ce am observat ce "slabut" fizic sunt, m-am hotarat sa incep sa fac exercitii acasa (astazi am inceput prima data) si ma simt chiar extraordinar. Sa ma prezint, am 14 ani si 52 kg, 1.68 inaltime, si as vrea sa continui cu exercitiile, facandu-mi chiar si un abonament la sala, sa ma antrenez mai regulat, insa as vrea sa ma ajute cineva care se pricepe la asa ceva, la urmatoarele intrebari:
1. Cum trebuie sa mananc? (regulat sau nu, la ce ore etc)
2. Ce alimente trebuie sa consum avand in vedere ca vreau sa cresc in inaltime. (ma refer, la masa)
3. Exista alimente care m-ar putea ajuta in plus? (am observat ca unii mananca galbenus de ou gol etc), insa sa NU fie steroizi sau ceva de genu
4. Ce exercitii imi propuneti avand in vedere ca vreau sa mai cresc in inaltime? (la sala)
5. Ajuta la ceva faptul ca alerg/fac tractiuni?
6. Exista vreo problema daca ma axes doar pe o parte a corpului? (de exemplu abdomen)
Vreau raspunsuri de la cineva priceput, fara glume, deoarece banuiesc ca toti a-ti fost ca mine odata. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| ioan05 a răspuns:

1.http://www.ancada.com/......i-173.html
Evita carnea si mananca cat mai multe legume si fructe pentru a avea destula energie in timpul antrenamentului.Mananca cat mai multe seminte(chia, susan, canepa, in, mei etc.)
2.aici nu stiu exact ce sa iti raspund, dar in orice caz, pentru o dezvoltare normala trebuie sa mananci cat mai sanatos si consider ca pentru varsta taesti destul de inalt.
3.batoanele de la Redis au un efect uimitor
4. aparatele nu te ajuta mai deloc sa cresti in inaltime.mai bine faci tractiuni si sari coarda
5.alergatul te ajuta foarte mult.iti creste rezistenta si este foarte bun si pentru aparatul respirator.
6.nu te axa doar pe o parte a corpului deoarece vei vedea si tu cat de ciudat va fi sa ai abdomenul format, iar restul muschilor foarte slabi.trebuie sa iti lucrezi fiecare parte a corpului in aceeasi masura.
Sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu :)