Nu,proteine de la 18 ani sau mai tarziu.esti inca in crestere,iar indiferent ce e scris pe prospecte si cutiile de proteine acestea iti afecteaza rinichii, ficatul, imunitatea, suprarenalele.
Uite, eu consum proteine si multe alte pastile(pentru a combate efectele nocive ale proteinelor) pentru a imi tine sub control organismul.Dau cam 1000 de lei pe luna fara sa pun la socoteala si cei 80 de lei pentru constultul saptamanal.
Ideea este urmatoarea:nu poti consuma proteine orbeste, asta daca nu vrei sa iti faca rau mai tarziu.
Poti baga dublu in tine, alimentatia e cheia! Doar nu vrei sa te faci animal, ci barbat/adolescent bine, nu?
Serios? Afecteaza imunitatea? Rinichii? CUM NAIBA?
Ce proteine consumi tu care iti afecteaza imunitatea?
Cosmine,ideea sta in felul urmator, fiecare organism se manifesta in mod diferit.tu nu inghiti proteinele, iar acestea zboara ca fluturasii pana la muschi unde fac un curcubeu si creste masa musculara, nu.Acestea sunt transportate prin sange catre toate organele si tesuturi.Proteinele sunt absorbite imediat de catre organism,alaturi de proteinele din carne si albusuri de ou(este o cantitate destul de mare,in functie de proteina).Iar organismele,resimt in diferite locuri acest exces. Unii dezvolta deficiente la inima,altii la pancreas,altii nu mai stiu unde.
Ok,tu poti acum sa imi spui mie:"pai,consum proteine si nu simt nimic, deci spui prostii",in timp,ca doar nu cedeaza organele din prima,vei vedea.(iti recomand sa faci si tu,in caz ca folosesti un control)
Flora stomacala,si asta ti-o face praf pastiluta sau pliculetul de proteine.
Inainte sa imi fac acel consult, cand imi spunea cineva ca proteinele sunt periculoase, nu-l ascultam si ii explicam ca acestea sunt doar niste stereotipuri.
Consum niste pastilute naturiste acum, pe care dau o gramada de bani, dar merita fiecare banut, iar proteine Animal Pak (cutia galbena)
Dar tu vorbesti despre altceva, despre "exces de proteine".
Una e "proteine", CU TOTUL ALTA este "excesul de proteine".
Scopul suplimentelor e sa suplimentezi ce lipseste din alimentatie, NU sa faci exces.
Deci ce as putea lua de la farmacie pentru ingrasat, am nevoie de 10-15 kg
Sfat de la baiat la baiat: baga tata shaorma in tine, profita .
Daca vrei masa musculara, da, te poti apuca de sala. Se vad rezultate rapid daca esti increzator si ambitios, cel putin la mine s-au vazut.