Bună.
Păi de ce să fie ciudat să mergi singură la sală?
Acolovei cunoaște fete, băieți, etc.
Alergatul în aer liber este cel mai sănătos.
Pa, pa.
Nu ai sa reusesti sa alergi pe loc, daca nu ai banda si nu vrei la sala sunt destule parcuri / strazi pe care poti alerga.
nu e deloc ciudat sa mergi singura, nu vad problema
Mersi..stiu ca sunt parcuri si strazi.dar nu stiu eu ma simt ciudat sa alerg singura in vazul lumi ..ma rog o sa merg si asa...dar daca alerg pe loc vreo 15min ajuta cu ceva? (rezistenta,.) ca am inceput sa alerg asa prin casa.
Nu are niciun rost sa alergi pe log, nu iti folosesti muschii mai deloc si la un moment dat devine chiar plictisitor. e mult mai bine in aer liber.
Dar de ce sa alergi pe banda de aia, la sala, unde trebuie sa dai si bani?! Nu mai bine mergi pe un stadion si alergi cat vrei, cand vrei?
Nu am refeream la asta ..ci daca are vreun rost a alerg prin casa pe loc
Pai nu e nimic ciudat sa mergi singra la sala.Nici mie nuimi place, dar nu e nimic ciudat. Daca vrei sa alergi du-te si alearga in aer liber, undeva prin padure, prin parc, unde e aer curat.
Nu stiu ce sa zic eu zic Ca daca alergi si pe banda de sala si normal pe loc e la fel de bine si nu nu e ciudat daca mergi singura
Daca tie iti place :*
funda?
Nu stiu ce sa zic eu zic Ca daca alergi si pe banda de sala si normal pe loc e la fel de binee si nu nu e ciudat daca mergi singura
Daca tie iti place :*
funda?