anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU este posibil să cresc în masă musculară fără să folosec greutăți mari și când mă refer la greutăți mari mă refer foarte serios, doar cu greutăți medi medi+ în timp indiferent cât ar dura perioada respectiva un an sau mai mult + un program alimentar bine
pus la punct cu mai multe mese pe zi?
Întreb deoarece am suferit o infecție în corp care mi sa transmis la toate încheieturile aproape și aș vrea foarte mult în ciuda acestei probleme să depășeasc cumva acest obstacol care mă împiedică să ridic greutăți mari ceea ce înainte făceam cu ușurință dar fără echipament de protecție!
Momentan am luat o pauza cam lunga din cauza acestei probleme dar nu aș vrea să îmi las încheieturile și masa musculara nelucrate în ciuda acestei probleme cu care mă confrunt!
O zi bună!

1 răspuns:
| EnjoyLife69 a răspuns:

Fii atent aici, cresti in masa musculara atunci cand stimulezi muschiul, cum stimulezi muschiul? ori marind greutatile ori numarul de repetari.(6-15 repatari maxim, cand ajungi la 12 13 cresti greutatile sa poti face doar 6, 7, 8 si tot asa) de aici iti tragi singur raspunsul, a si bineinteles sa nu uiti de surplusul caloric, nu te forta prea tare daca zici ca te doare acordati macar o luna 2 de revenire si dupa poti sa te fortezi mai tare