Progresiv din ce in ce mai multe, mereu pana la epuizare
Poate vei ajunge sa poti face repetari de rutina care nu vor mai influenta masa musculara ci doar rezistenta, moment in care vei fi tentat sa adaugi greutati. poti sa o faci insa trebuie sa tii cont ca greutatile prea mari opresc cresterea si influenteaza buna dezvoltare a oaselor pana la varsta de 16 ani
Pe greutatea corpului poti face orice
Daca vrea sa creasca mai bine face in seturi, asa poti sa adaugi mai mult volum total. Decat sa faci +100 flotari fara oprire doar te obosesti si masa musculara nimic, mai bine alegi mai multe tipuri si le faci in seturi impartite
Eu nu am facut decat sa-ti explic de ce am zis ca 100 executate zilnic ar obosi muschii, afirmatie pe care o facusem in discutia cu un alt utilizator si pe care ai comentat-o, nu am afirmat nicio secunda ca ar fi in vreun fel util un numar de repetari cat mai mare pentru hipertrofie. Deja duci discutia in alta directie si nu mai vad sensul
30 de flotari de 2 ori pe zi
si 50 de abdomene de 3 ori pe zi
pare greu dar cu timpul o sa fie usor
Salut. aplicatia "home workouts" de pe magazin play "te pregateste in domeniu". sunt exercitii zilnice, si uneori pauze si te invata tot ce trebuie sa faci. ai videoclipuri scurte si e utila.