Iulia.deci fii atenta.De ce sa-ti fie rusine sa faci sport din cauza greutatii tale?! E putin absurd asta.insa te inteleg.Incearca sa alergi undeva la tara, la bunici ca sa nu fii vazuta de copii sau ceva de genul.Un sport facut plus un regim.sa-i zic asa e cea mai buna "hrana"pentru corpul tau.Regim nu inseamna sa nu mananci insa sa ai 3 mese.De exemplu ale mele sunt la"ora la care ma trezesc(eu beau cafeaua si mananc putina crema de branza).La 2-3 si seara la 5. Iar la 7 imi fac un ceai. Daca imi e foame mananc fructe.Incearca sa bei foarte multa limonada.Pe mine m-a ajutat cand am avut niste probleme.La 10 ani nu trebuie sa excluzi dulciurile.dar incearca totusi sa le inlocuiesti cu fructele.Incearca sa te incurajezi mereu si sa ti spui"POT".Vei vedea ca sportul te va dezvolta foarte mult,te vei inalta, si vei avea un corp frumos pe la 15, 16 ani. Good Luck!
Tot grasa o sa ramai daca nu vrei sa faci sport, si de diete nu o sa te poti tine.
Fara sport veifi grasa mereu.Sau tu vrei sa bati din palme si sa dispara catea kilograme. Punete pe treaba, abdomene si altele.Altfel vei fi o fata mica si grasa.Nu-ti doresc asta.
"Nu stiti cum as putea slabi farasa fac sport sau sa beau remedii sau sa tin diete?" Dar cum ai vrea atunci să slăbești? Lasă lenea și fă sport.
Pai,draga mea, ar fi bine sa iti iei prietenele si sa alergati in fiecare dimineata si seara putin.Deoarece ai doar 10 ani nu poti sa incepi diete sau curi de slabire pentru ca esti prea mica.Si daca tot te supara greutatea ta,ai putea sa incerci sa nu mananci multa paine, in cel mai rau caz paine neagra. Sper ca te'am ajutat oricum sfatul meu ar fi sa nu te apuci de diete de la varsta asta, iti strici sanatatea! :* funda?
Fara sport nu poti sa faci nimic,orice dieta ai incerca. Daca alergi macar o tura de stadion in fiecare dimineata,nu mai mananci decat o felie de paine graham pe zi, nu mai mananci dulciuri, si bei multe lichide o sa ai succes garantat.Bafta multa! Fundita?
Fara sport nu cred ca vei reusi ceva
Incearca totusi sa mananci mai putin si sa ai mese regulate-macar atat.
Si in legatura cu bautul...nu cred ca te-ar deranja sa bei apa
Ai girja, ceau!
Laura poti sa ma lasi?
Acumain clasa a 3-a m-am mutat de la scoala mea
Si acolo o fost un profesor care ne omora cu sportu
Cand veneam de la sport nici nu mai puteam sta in picioare
Nu ca vreau sa va critic dar eu sunt exact opusul la ce ai spus poppies si razvan in primul rand eu nu mananc mult nu am mese regulatedar asa cate putin cam orarul meu e dimineata nu mananc lapranz mananc pe la 2 3 si la cina pe la 8 9 aaaaaaaa era sa uit nu mai mananc chipsuri sau dulciur sau chiocolata si eu sunt la tara aici locuiesc dar poppies cred ca meriti fundita iar restul la care am fost multumita de raspuns
Daca ai vrea sa slabesti ar trebui sa eviti mancarurile fast food (cartofi prajiti, MC, etc.), apoi nu are de ce sa iti fie rusine sa faci sport, niciodata sa nu te intereseze ce spun altii despre tine fa ceea ce iti place si ceea ce crezzi ca te v-a ajuta. bafta! (funda)
Lasa ca vin eu acasa si ii zic la deny sa te puna la gimnastica. sau alergam toate pe acolo prin fata pe la tine vezi cum slabesti imd:p