| antonia9206q a întrebat:

Buna TPU, eu am grasime(colacei)in gurul abdomenului. Daca incerc sa mananc alimente cu mai putine calorii stomacul se va hrani cu grasimea ce o am depozitata pe corp.Cum sa fac sa scap de ea, mentionez ca am 16 ani

Răspuns Câştigător
| any2453 a răspuns:

Poți încerca un set de exerciții sau un ceai (ceai de soc pe stomacul gol fara zahar și cu putina lămâie) sau să-ți schimbi alimentația puțin, NU DIETA, o schimbare poate fi să încerci să mănânci mai mult fiert decât prăjit sau să încerci mâncăruri mai vegane.
Succes!

| blackann a răspuns (pentru any2453):

Nu exista "mai" vegane.
vegane sau nu.

3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Renunță la zahar complet și atunci organismul va începe sa își ia energie din grăsime. Energia din zahar e mai ușor de metabolizat și atâta timp cât organism are de ales intre zahăr și grăsime va alege întotdeauna zaharul.

| DjSannan a răspuns:

Este important să înțelegi că grăsimea corporală nu poate fi distrusă prin consumarea de alimente cu conținut caloric redus. Dacă vrei să scapi de grăsimea corporală, trebuie să crești consumul de calorii prin activitate fizică și să reduci aportul caloric prin alimentație.

Pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen, trebuie să adopti o dietă echilibrată și să faci exerciții fizice regulate. Este important să înțelegi că nu există o soluție magică pentru a scăpa de grăsimea corporală și că este nevoie de multă muncă și răbdare pentru a obține rezultatele dorite.

Există anumite exerciții care pot ajuta la tonifierea abdomenului, precum fandările, genuflexiunile sau exercițiile cu greutăți. Înainte de a începe orice program de exerciții, este important să consulți un medic sau un antrenor calificat pentru a te asigura că te antrenezi în mod sigur și eficient.

De asemenea, este important să bei suficientă apă, să reduci consumul de alimente procesate și să mănânci o varietate de alimente sănătoase, cum ar fi fructe, legume, proteine slabe și carbohidrați complecși. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți planifica o dietă echilibrată, poți consulta un nutritionist sau un dietetician calificat