anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu am o mica problema am ajuns la greutatea dorita adica 44 si vreau sa ma mentin sau poate chiar sa mai slabesc 2 kg. Propuneri... multumesc anticipat si dau fundita'aa si vot.

Răspuns Câştigător

Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase,dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Eu zic să faci exercitii multe sport cel mai bine să sari coarda tim de 30 de minute pe zi sau chiar mai mult într-o luna sau chiar mai puţin sau să fugi 2 km fuga de rezistenţă nu viteză , şi nu mai mânca carne . Aşa sigur o să slăbeşti dar unii nu se ţin de programul acesta apoi ajung să le pară rău. Ţine minte Cât mai MULT sport ! FĂRĂ diete ! nu sunt sănătoase pentru organism . Mănâncă cât mai puţină carne sau chiar deloc ! Nu mânca după ora 6.
Alta parere
Iti uriz succes!
Funda?

3 răspunsuri:
| Nightcore4Team a răspuns:

Mananca sanatos fa miscare alearga mereu trebuie sa alergi in fiecare zi tot cam 7km pe zi bea apa si asa o sa te simti sanatos/sanatoasa funda

| IulySweet a răspuns:

Pai ai putea face miscare in fiecare zi sau un sport care ti-ar placeahappy

| Leeroy a răspuns:

Daca vrei sa slabesti 2kg mananca mancare cu putina paine si fa miscare in fiecare zi si iti garantez eu ca in 3 zile vei slabi 2kg, daca vrei sa te mentii la greutatea asta renunta la masa de seara asa fac si eu si chiar va merge!