| Linda724 a întrebat:

Eu imi doresc foarte mult sa fac gimnastica la sala, dar din pacate nu exista sala de gimnastica in orasul meu nici macar in orasele vecine.Mi-as dori sa am am macar o barna sau niste paralele undeva, dar din pacate nu am aceasta posibilitate. Si acasa zilnic fac tot felul de acrobatii nu dificile, deoarece nu am spatiu in casa. Dati-mi cateva sfaturi sau daca imi puteti da tutoriale pentru acrobatii care sa ma invete cum sa le fac.

Răspuns Câştigător
| Cosmin4Fit a răspuns:

Buna Linda. Probabil de intereseaza mult exercitiile calistenice. Le poti gasi pe YouTube.com cautand Calisthenics. Acestea pot fi executate doar cu greutatea corpului si bare.

Stii, statul afara iti face bine, poate gasesti un loc in care poti face antrenamentele afara, o bara de batut covoarele de exemplu. Sunt sigur ca poti gasi locuri, dar ai grija sa nu fie pericol de accidentare ( colturi, tepi si altele ).

Nu te da batuta! Strage bani si poate iti poti cumpara cateva bare pentru exercitii. Problema la gimnastica este ca ai nevoie de spatiu. Dar stiu eu ceva ce nu prea ai nevoie, in general in viata. Multa mobila. Inafara de pat de dormit, dulap pentru haine, masa pentru mancat si birou pentru studii, nu ai nevoie de nimic happy poate reusesti sa mai faci loc in camera.

Succes!

| Linda724 explică (pentru Cosmin4Fit):

Multumesc pentru sfat!

1 răspuns: