anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Eu sunt un copil de 11 ani, si mereu mi-am dorit la fotbal.Eu sunt foarte bun in poarta, adica apar foarte mult.Peste tot unde am fost toti imi spuneau ca apar bine si ma felicitau.La scoala am 10 pe linie la fiecare materie si trec in clasa a cincea.Insa ai mei nu vor sa ma dea la fotbal.Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Fedaskyn a răspuns:

1. Clasele 0-4 nu au note, doar calificative deci daca treci a 5-a înseamnă că până acum ai avut FB pe linie, s-ar putea ca părinții tăi vor să vadă cum te descurci și cu notele și că se gândesc la opțiunea de a te da la fotbal
2. Îl poți ruga pe profesorul de sport sa vorbească cu părinții tăi că poate ii convinge el sau să aștepți și să intri la un liceu cu profil sportiv (deși asta ar fi cam peste 4 ani)

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Vorbeste cu proful de sport, poate face "lobby" pentru tine la părinți dacă ești chiar bun

| Anon31241212 a răspuns:

Spune-le ca iti face bine pentru sanatate mai ales, te descarci de energie negativa prin el. Nu poti invata in continuu. Spune-le ca iti va prinde bine atat fizic cat si psihic. Si mai ales daca iti place e cu atat mai bine.