Febra musculara inseamna ca ti-ai fortat la maxim puterea, a doua zi te va doarea toti muschi si doar peste 2-3 zile vei putea face din nou exercitile, sau poate ca nu daca fortezi din nou,.Nu prea e bine sa faci febra musculara pentru ca daca fortezi la maximi muschii, te va durea,(P.S: La picioare nu vei putea sa umbli de durere). Faci cate 20 flotari, abodomene, geneflexiuni(acestea le-as recomanda pentru ca sunt exercitiile de baza ) in ziua urmatoare +2 (sau cate vrei ), si tot asa cand vei ajunge la 200+ nu prea te va mai interesa cate faci, atunci muschi o sa se obisnuiasca. Bafta la tras de fiare.Succes.
Serios? alea sunt exercitiile de baza?
Esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?
Ce exercitii de baza sunt alea prietene? Si de ce sa le faca zilnic sau tu nu stii ca muschii cresc in zilele de pauza? Parca ti-am mai zis sa nu mai comentezi la categoria asta pentru ca nu ai habar ce vorbesti.
" dar asta nu cred ca e o mare diferenta fata de sala"
Asta e un motiv pentru care o sa ramai un copil firav.
Ce antrenament faci? Ai bara de tractiuni, paralele, suport de haltera pentru genuflexiuni, banca reglabila, gantere reglabile?
Sala iti ofera doar echipamentul necesar.Dar asta nu inseamna ca-ti face muschii sa creasca mai repede sau alte chestii de genul.La asta ma refeream. Poti avea si acasa tot ce e la sala.Deja o dam in mandrie cand spunem cuvantul sala.
Mai e ceva la sala ce nu ai acasa : atmosfera.
Progresezi mult mai repede cand esti inconjurat de oameni masivi, care trag la rupere si de la care inveti chestii.
Chiar si dupa 7 ani de sala tot mai poti invata ceva de la un profesionist
Febra inseamna depasirea limitarilor normale sau o proasta gestionare a activitatii sportive: nu faci incalzire, nu iti scuturi muschii la final, etc.
Era o idee prin 80 gen no pain no gain inceputa de funda mi se pare. E gresita consider eu. Durerea inseamna prea mult.
Nu e mare diferenta fata de sala? Copile acasa ai bara de tractiuni,gantere reglabile, banca reglabila, bara Z, bara H, helcometru? Acasa o sa ramai un slab ca toti ceilalti care fac"sala acasa" o tampenie.
Febra musculara este atunci cand faci mai mult efort si.dar muschii se obisnuiesc dupa ce faci acele exercitii mananca ceva dulce sau bea apa cu zahar :3