| Anonimow a întrebat:

Fac sala cam de un an dar abia se cunoaste pe mine, sunt ectomorf. Am incheieturile destul de slabe si ma gandeam sa ma las de sala si sa ma apuc de flotari, ce ziceti sa fac? sa continui cu sala sau sa ma apuc serios de flotari? AM 18 ani si 65 kg.Produse nu vreau sa iau.

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Cate mese mananci pe zi, ce contin acele mese, cate ore dormi pe noapte, un an de sala facut cum, ce aparate, cum imparti exercitiile, cate repetari pe serie, cat de mult transpirai la sala. astea sunt intrebarile mele. fara 5 mese pe zi a cate 150g proteina 200g carbo si 50-100g grasimi (aproximativ) nu cresti. iti trebuie un aport caloric de peste 2700cal/zi. 8 ore pe noapte dormit minim. 4-5 zile pe saptamana de sala a cate 1-2 grupe (2 la brate) e de ajuns. 12-17 serii pe grupa e suficient (adica 3-4 aparate) intre 6-12 repetari pe serie (in sistem piramidal preferabil 12-10-8-6 repetari pe serie). bagi un supliment de vitamine si minerale, e singurul produs pe care trebuie sa il iei, il gasesti in farmacii si NU dauneaza cu nimic. excesul il elimina corpul. ai 65kg la ce greutate? daca ai facut cum am zis eu mai sus si exercitiile corect NU AI CUM sa nu cresti.

| MioaraParalescu a răspuns:

Eu zic sa mai continui cu sala inca 1 an pentru ca flotarile nu te ajuta prea mult sa pui masa musculara.Nu uita ca daca vrei sa pui masa musculara
alimentatia corecta si odihna sunt mai importante ca antrenamentele in sine.

| Cosmin86 a răspuns:

Ai avut macar 5-6 mese pe zi?

| Anonimow explică (pentru Cosmin86):

Acum mananc cam de 4 ori pe zi dar mananc bine....am avut un timp cand mancam de 7 ori pe zi happy

| Sup3rN0va a răspuns (pentru Anonimow):

Poi e imposibil sa nu ai rezultate dupa un an de sala.

| Sup3rN0va a răspuns:

Suna cam aiurea sa te lasi de sala si sa te apuci de flotarii pai daca la sala nu ai avut rezultate la flotarii nici de cum nu o sa ai.
Dar de un an sa nu ai rezultate pare imposibil... poate n-ai mancat destule proteine si carbo.