| SpigiBb a întrebat:

fac sala de 2 ani, am luat o pauza de 3 luni si m-am apucat iar si vreau sa zic ca in timpu ala de pauza am slabit foarte mult, acum fac sala de 3 luni si nu s-a pus nimic pe mine ABSOLUT nimic,trag de fiare tare, pauze cand trebuie proteine cat incape iau si Masiv Mass Ideal protein, SuperMass-R iau de 3 ori pe zi + batoane proteice cate 3 pe zi, mancare normala beau cate 2 litri e lapte pe zi cate 6 oua pe zi 2 dimineata/2dupamasa/2seara dar in 3 luni nu s-a pus nimic pe mine si nici muschi nisi sa ma ingrasi putin, imi puteti spune de ce? Vreau sa mai cresc in greutate dar nu pot nu merge stiti careva unde e problema?

6 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Problema e ca nu sti sa iti alegi suplimentele! Frate, suplimente de la REDIS? Sunt cele mai proaste de pe piata si de la ele te poti imbolnavi deoarece contin aspartam si multe altele.La fel si cu Natural plus.Nu sunt de calitate, dar sunt mai bune decat cele de la Redis.Nu mai cumpara toate prostiile iefitine ca nu sunt bune.Cumpara si tu de la firme de renume(BSN,ON,Dymatize, Gaspari etc.).Dai mai multi bani dar macar vei avea rezultate! Apropo, cine te-a invatat pe tine ca pentru masa musculara trebuie sa combini concentrate proteice cu gainere(Ideal protein cu Super Mass-R). Mereu, pentru masa musculara, cea mai buna combinatie este un gainer de calitate(ex:Serious Mass de la ON)cu creatina(ex:Creatin Powder de la ON). Renunta la suplimentele de proasta calitate si axeaza-te pe cele de la firmele cu renume daca vrei rezultate.Si mananca si tu cele 6 oua dimineata nu le mai manca asa, haotic.

| SandraM a răspuns:

Daca nu maninci carbohidrati combinati cu lipide nu ai sa te ngrasi. happy Citi an ai? Ai pe cineva cu dereglari tiroidiene in familie?

| boyboyplayboy99 a răspuns:

Mananca multe banane si te ingrasi...

| cristi1505 a răspuns (pentru boyboyplayboy99):

laughing)))))))))))))))))))) rolling on the floor))))))) banane si te vei ingrasa.

| Marius_Mezan_1987 a răspuns:

Folosesc suplimentele Natural Plus cam de 3 ani, si sunt f.multumit de ele. au proteine de calitate, am avut treaba la Cluj, si am facut o scurta vizita la fabrica Natural Plus, aflata cam la 50 km de Cluj, in orasul Dej.Am vazut sursa proteineleor, este DSM, Olanda, deci nu lapte praf sau alte chestii care miroa a lapte.Iti recomabd gainerele lor cu care pui 4-5 kg, Rapid si Masivmass, iar la proteine ai de unde alege, de la Max Protein pina la matricele de proteine matrix protein, kmass, whey pro si izolatul izo pure protein.Vezi mai multe pe www.naturalplus.ro, asa ca sa ma mai scuteasca heaterii ca sunt de prosta calitatae, bla. bla, bla, testati si vedeti, oricum sunt cam cei mai vechi de pe piata, poate Redis e mai veche, in sfarsit.

| dan52 a răspuns (pentru Marius_Mezan_1987):

Da, sunt suplimente de calitate, este singura firma care ofera mostre gratuite, proteina e intr adevar de calitate, nu lapte degresat, ca sa nu i spun praf, si atentie :transport gratuit prin curier la orice valoare a comenzii!