Eu zic daca mai cresti 4 ani cum mananci acum doar crescand pentru nivelul de musci care il vei avea, iar in anul al 5-lea sa fortezi o crestere si inceputul de-al 6-lea doar definire maxima scazi continutul de grasime din corp (adica mananci aproape numai proteina pura cu apa) vei arata ca un culturist nu e nevoie de ce vrei sa faci tu
Pe mine nu ma intereseaza doar sa pun ceva muschi, sa fie cat de cat definit, eu am obiectiv inca de acum sa devin Culturist de talie Mister Olympia. Multi vor rade, dar totul are un inceput, iar eu vreau inca de la inceput sa fie totul 110 % perfect. Eu unul in ultimele 2 luni am luat fiecare aliment in parte, l-am studiat, sa stiu cu ce am de a face. Toate mesele mele sunt calculate pana la ultimul detaliu. De aceea vreau o parere de profesionist in domeniu cum sa combin Creatina cu Dextroza si Serious Mass, dupa care imi voi calcula eu sa fie totul perfect in raport cu alimentatia zilnica. Vreau sa stiu care este cea mai buna creatina. Merci oricum de raspuns!