| Lupuleaxxnorico69 a întrebat:

îmi spune cineva va rog Exercițiiiii care te ajuta sa scapi de grăsimea de pe abdomen? Si daca faci in fiecare seara cam 500 dar sa fie seri sau orice altceva e bun doar sa fie pentru grăsimea de pe abdomen! Da! Da! Dau funda, da! Va mulțumesc mult si o zi perfecta. Da! :**

5 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Cauta informatii despre cetoza.

| ionutz9912 a răspuns:

Salut, pentru a scapa de grasimea de pe abdomen ai nevoie de o dieta, cam 70% din felul in care arati, se datoreaza dietei, deci ai nevoie de o dieta in asa fel incat sa nu obtii mai multe calorii decat consumi, aceste calorii reprezinta energia pe care o obtii din mancare, ca sa slabesti, trebuie sa mananci mai putine calorii decat are nevoie corpul in ziua respectiva, in felul acesta, organismul neavand destula energie, acesta va lua din straturile de grasime depozitate pe abdome, in felul acesta scapi de acea grasime de pe abdomen, iar pe langa dieta mai poti face cardio, acesta se poate clasifica in functie de intensitate, ci anume, cardio de intesitate ridicata(cum ar fi mersul cu bicicleta sau alergatul) si cardio de intensitate scazuta(un bun exemplu este mersul pe joc aproximativ 30-50 de minute pe zi). E destul de greu sa acopar informatiile de care ai nevoie intr-un raspuns, dar pentru a afla mai multe poti intra pe acest site, http://www.thinkeatlift.com/toate-articolele/, unde vei afla ce trebuie sa faci pentru a dobandi felul in care vrei sa arati, sper ca te-am ajutat, numai bine!

| xdroxxd a răspuns:

Fa abdomene, ajuta!

| Adry05 a răspuns:

Exercitii in felul acesta:
https://www.youtube.com/watch?v=9nTxjn7Y4vc
Abdomenele nu ajuta neaparat la arderea grasimii, sunt mai mult pentru definirea muschilor. Alt exercitiu foarte bun ar fi sa mergi sa alergi, mai ales ca a cam venit si vremea frumoasa. Totodata, e important si regimul : fereste-te de fast food, prajeli, paine alba, sucuri din comert, patiserie si dulciuri.

| RAY a răspuns:

Parera mea este ca culturismul este mai bun ca cardio in timp ma refer, masa musculara are nevoie de mai multa energie deci vei avea un metabolism mai rapid, de asta maratonisti arata asa si sprinteri diferit, deci fa culturism si cardio + deficit caloric nu infometare, lasate de abdomene ca sunt o porcarie