anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, imi spuneti va rog câte calorii ard la 20 minute cardio ( genoflexiuni, abdomene, sărituri, coreene, cățărări ) știți voi ceva de genul și 2.7km bicicleta medicinala cam 15km/h viteza. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fiecare organism consuma diferit, de unde sa stim asa ceva

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Dacă nu știi de ce ai mai comentat? Oricum mersii pentru timpul irosit

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule este imposibil din punct de vedere stiintific si rational sa determini cate calorii consuma un organism, cand incepi scoala intrebati profa de biologie de ce este imposibil asa ceva sa isi explice ea, numai vorbesc ca ardem calorii non stop desi nu sportul arde calorii pur simplu creste rata metabolica pana la 25%, desi intrebarea nu e cate calorii consuma un sport si cu cat creste rata metabolica facand acel sport

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca RAYTM a vrut doar sa-ti spuna intr-un mod mai subtil ca ai pus o intrebare stupida. Ca sa ti se dea un raspuns aproximativ, ar fi trebuit ca tu sa specifici inaltimea ta, masa, chiar si varsta. Sa nu mai zic ca genuflexiunile(se scrie cu "u" apropo) si abdomenele nu sunt cardio. Apoi, ar mai fi trebuit sa mentionezi si numarul de exercitii facute in timpul spus de tine si sa ne spui daca le-ai executat corect. Abia dupa toate aceste informatii ar fi putut unul dintre noi(care ar fi fost dispus sa-si risipeasca timpul cautand pe net ca se pare ca tu nu ai descifrat secretele Google-ului inca) sa-ti dea un raspuns aproximativ.
Cu placere pentru ca ti-am irosit si eu putin timp! happy

| Alexandruuu88 a răspuns:

Undeva la 1kg

| RAY a răspuns (pentru Alexandruuu88):

1kg in cat timp? ce inseamna un 1kg, corpul uman are masa musculara, grasimii, apa, oase, celule etc bag de seama ca la ora de biologie toata lumea doarme