| Rmat a întrebat:

Buna TPU.
In fiecare weekend ma duc cu prietenii la fotbal intr-un parc, pe un teren sitetic PUBLIC. Incercam sa mergem cat mai de dimineata ca sa nu fim deranjati de alte persoane deoarece noi in principal vrem sa ne antrenam nu sa jucam meciuri. Se mai intampla din cand in cand sa vina anumite persoane care sa intre pe teren si sa ne forteze sa jucam cu ei, ca altfel "trebuie sa plecam de pe teren". Cum trebuie procedat in situatia asta daca eu am ajuns primul pe teren? Eu trebuie sa plec sau ei trebuie sa plece?
Tin sa precizez ca eu mereu le ofer varianta de a imparti terenul pe jumatate, dar ei nu vor.

Răspuns Câştigător
| krypton1234 a răspuns:

Salut, din pacate e un spatiu public iar daca se ajunge sa nu ii lasi ei pot chema paza sau politia daca sufera dupa teren si tot ei vor avea dreptate fiindca e spatiu public daca ei sunt nesimtiti si se baga peste voi va antrenati si voi cu ei ce are... N ai ce sa faci cocos in lege e teren public si ei au voie in codul bunelor maniere scrie asa daca ei au intrat primii lasa-i sa isi faca damblaua ca nu cred ca jucati 5 ore jucati si voi o ora o ora jumate da na suntem in Romania si se gaseste unu sa zica spatiu public am drept asa se intampla cand primim prea multa democratie nu mai acem respect fata de ceilallti in fine iti urez succes

0 răspunsuri: