| Derude a întrebat:

La traseul aplicativ pentru politie am mari dificultati la saritul peste capra. Imi spuneti si mie va rog niste sfaturi sau lucruri pe care ar trebui sa le fac ca sa o pot sari? O pot sari, dar nu la inaltimea de 1.20m si sunt foarte stresat.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, mergi la sala si inveti sa sari, ca sa nu mai fie o problema asta.
Doar nu vrei sa pici un test, din cauza acestei capre, nu?!

| Aless667 a răspuns:

Salut, Derude! Îți scriu acest mesaj pentru a te informa că in momentul de față ne aflăm în aceeași barcă și a cam început să si plouă dar nu-i nimic fiindcă VA TRECE așa cum TREC toate. laughing
Ce încerc să spun e că nu trebuie sa te deziluzionezi doar pentru ca nu poți trece peste un obstacol. Obstacolele pot fi depășite foarte ușor dacă ai încredere și voință.
Încearcă să mergi mai mult la sală (2-3 ori pe săptămână ar fi recomandat) și încearcă să o sari cat mai mult atunci când te afli acolo.
În cazul în care îți e teamă, roagă-l pe profesor sau roagă un prieten în cazul in care profesorul lipsește să stea lângă capră până înveți să o sari bine.
Bun! Ca să revin la rândurile pe care le-am scris în introducere: și eu ma aflu in aceeași situație.
In 2019 voi da admitere la Academia de Poliție iar eu în luna mai a acestui an, nu puteam sa sar capra nici macar cu trambulină și nici nu ma apropiam de ea prea mult. (Capra a fost marea mea teroare încă din generală.)
Încet-incet am înțeles că Dracu' nu-i așa de negru si că, de fapt, puteam sări capra dar teama îmi coordona fiecare mișcare, ma paraliza. Am încercat să renunț la teamă.
Trebuie sa mărturisesc ca la început mi-a fost imposibil dar cu timpul m-am obișnuit să nu-mi mai fie groază. În prezent sar capra la 5 găuri (la Academie îți cer s-o sari la 7).


Încearcă să privești viitorul dintr-un alt unghi căci vei descoperi o schimbare.
Gândește la rece si nu dispera fiindcă vei putea s-o sari.

Toate cele bune si să te vedem ofițer!