| dragonbos a întrebat:

Buna TPU m-am apucat de sport si mi-am facut un program:
Lunitongueiept
Marti:spate
miercuri; brate
joi:pauza
vineri:umeri si picioare
sambata:pauza
duminica:pauza
Este bun programul pe care mi l-am facut, ce exercitii si antrenamente sa fac pentru fiecare grupa de mai sus dispun de 2 gantere de 7 kg dar sa fie acasa, stiu ca ar trebui sa merg la sala dar am 13 ani, raspundeti cei experimentati n domeniu cu rezultatepe acest plan + cateva sfaturi bune despre antrenamente plsss va rog sunt incepator si nu am experienta necesara.

5 răspunsuri:
| cristif a răspuns:

Fa pauza miercuri, joi umeri si picioare, iar vineri brate.

| RAY a răspuns:

Flotari cat mai multe,mersul pe jos, nu fa pauza fa sport zilnic te ajuta mult, cu mersul la sala esti cam mic, pe la 16, 17 poti sa mergi si o recomand, important e sa menti organsmul mereu in sport, chiar daca musculatura nu creste asta nu-i motiv de renuntare la sport

| RkB a răspuns:

Chiar daca ai 13 ani nu ar strica sa mergi la o sala de fitnes. Ai dispune de mai multe aparate si in plus ar avea cine sa te indrume ( ori ce sala are un "antrenor").

| Ejkoli a răspuns:

Salut. Am 13 ani catre 14 si iti pot spune ca merg la sala de vreo 2-3 luni cate 4-5ore pe sapt. cu greutati mai mari si se vad rezultatele. Cat despre aia ca ramai mic nu e adevarata doar daca faci in picioare cu mai mult de 40-45 kg pentru ca iti taseaza coloana vertebrala asa ca mergi la sala fara probleme ca nu ii asa scump un abonament, Succes!

| Nickname1890 a răspuns:

Cardio nu faci deloc?